На живо

7

Тони издава първа песен за годината

„Приятелство“ събира емоциите от едно пътeшествие - толкова ярко, че се превръща в песен

Публикувано на 11 Април 2023
Тони издава първа песен за годината
Снимка: Directo Agency

Тони представя първата си песен за 2023 г. 

„Приятелство“ събира емоциите от едно пътeшествие - толкова ярко, че се превръща в песен. 

„Приятелство“ е като финалния щрих от това пътуване. Всъщност песента беше написана преди това, с текст на английски език и различна ритмика. Но след толкова силно изживяване, каквото беше нашето пътешествие, с толкова добри приятели и въздействащи моменти, името и актуалният вариант на песента сякаш сами ме избраха“, споделя Тони.

Аудиото е подкрепено от Музикаутор, като в него важна роля играе българският продуцент Mr. Moon. В уникалния си стил Младен Димитров а.к.а Mr. Moon прави актуалната ремиксирана версия, готова да бъде „облечена“ в режисьорското решение на Росица Фердинандова.

„Нестандартен се получи клипа на „Приятелство“, разказва Тони. "Видеото всъщност е анимиран разказ. Сюжетът буквално разкриват моменти от пътуването до Рим и Маракеш, но и метафорично отключват искрата за пътешествие до любовта, надеждата и приятелството“.

Кадрите към „Приятелство“ Тони заснема в непринудени моменти, показвайки страхотни кътчета от италианската столица и романтично Мароко. Особен белег в съзнанието на изпълнителката остават миговете в смайващите градини на Мажорел, синята вила „Оазис“ и музеят на Ив Сен Лоран в обятията на Маракеш. Всичко това получава своето музикално място в проекта, майсторски представено от емблематичният глас на Тони.

Ключови думи: