На живо

7

Tones And I издаде нов сингъл

Световната суперзвезда и многократно награждаван автор на песни пусна „I Am Free“

Публикувано на 04 Април 2023
Tones And I издаде нов сингъл
Снимка: Giulia Mcgauran

Tones And I сподели нов самостоятелен сингъл. 

Световната суперзвезда и многократно награждаван автор на песни пусна „I Am Free“.

Коментирайки новата песен, Tones And I споделя: "I Am Freе" е песен за връзките в моя живот, които са приключили. Става дума за това да разсъждаваш върху тези взаимоотношения, признаване, че все още носиш част от тях със себе си и това да поемаш отговорността за случилото се. Написах песента, композирах я, съпродуцирах я и я записах с моя хор и оркестър. Също така написах и съвместно режисирах филмовия клип и исках той да бъде силен, радостен и звучейки, като химн“.

Tones And I участва в австралийския фестивал Day On The Lawn 2023 и след това тя ще се присъедини към Macklemore на неговото пролетно турне във Великобритания и Европа (3 април – 9 май).

"I Am Free“ следва скорошния сингъл на Tones And I "I Made It“,– композиран за оригиналния филм на Netflix „True Spirit“, нейния сингъл „Charlie“ от 2022 г. и участието ѝ в „Chant“ на Macklemore. Двойката направи дебют на съвместната си работа в Good Morning America с наелектризиращо изпълнение в Сентръл Парк в Ню Йорк.

Снимка: Орфей Мюзик / Giulia Mcgauran

Издаден през 2021 г., дебютният албум на Tones And I, Welcome To The Madhouse, се позиционира на #1 в австралийската класация за албуми на ARIA, продължавайки невероятната поредица от успехи на Tones And I. Записът описва едно изключително искрено и ярко пътуване в Byron Bay, където международната звезда се сбогува с най-добрия си приятел. Tones And I преплита всичко заедно във вълнуваща и магнетична колекция от 14 песни, написана изцяло от австралийската изпълнителка, като участва в продуцирането на всяка песен.

Албумът е подчертан от мултиплатинения хит сингъл “Fly Away,” поетична и силна композиция, която Tones And I изпълни в шоуто на Jimmy Kimmel Live! и шоуто The Ellen DeGeneres Show. Welcome To The Madhouse включва също „Won’t Sleep“, която пристигна заедно с Tones And I, Nick Kozakis и Liam Kelly, режисирали oфициално музикално видеo, и „Cloudy Day“, която спечели награда от ARIA за “Песен на годината” през 2022 г. VARIETY приветства като „перфектния химн на пандемията“ с Tones And I, изпълняващa песента в The Late Show with Stephen Colbert и TODAY.

„I Am Free“ на Tones And I вече е във всички стрийминг платформи. Сингълът излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Ключови думи: