На живо

7

Toka и Carine обединиха усилия за общ трак

Парчето е римейк на емблематичната за Giorgos Mazonakis песен "Zilevo"

Публикувано на 08 Януари 2024
Toka и Carine обединиха усилия за общ трак
Снимка: MUZE

Toka и Carine са двамата смели артисти, които не се страхуват да поемат рискове.

Това става ясно с техния римейк на емблематичната за Giorgos Mazonakis песен "Zilevo", превърнала се в абсолютен хит както тогава, така и сега.

С традиционни гръцки ритми комбинирани с модерно хаус звучене, toka и Carine вдъхват нов живот на класическия балкански хит, който обединява фенове от различни държави на полуострова и вече е повече от любим на почитателите в България, където достига невероятното второ място в Top 200 класацията на Shazam, както и набира популярност в съседките ни Албания и Турция.

Снимка: MUZEДвамата артисти, стоящи зад ритмичния римейк могат да се похвалят и с редица музикални постижения. toka е активен музикант, който усилено работи с Латино Грами номинирания продуцент Андрей Михай. Двамата създават музика заедно, достигайки до някои от най-високите позиции в музикалните класации.

Снимка: MUZECarine е талантлива румънска певица и автор на песни, която е позната на широката аудитория с нейния уникален, кадифен глас. Последната ѝ солова песен Call 911, е слушана и гледана от над 2.5 милиона слушатели и набира страхотна популярност в Италия и Турция само за три месеца. Безспорно младата музикантка създава шедьоври.

Колаборацията между двамата артисти е техен първи общ проект, който демонстрира професионализъм, напасване на гласове и симбиоза между новото и старото, което неминуемо носи нови вълнуващи усещания за всички фенове на балканското модерно звучене.

Ключови думи: