На живо

7

Тино пусна нова песен

“Вампир" е едно тъмно и още по-смело залитане към електронния звук

Публикувано на 16 Ноември 2022
Тино пусна нова песен
Снимка: Тино PR

Мрачен и предизвикателен текст с едва доловима уязвимост, клип в нюансите на Sin City и то през погледа на самия автор, и най-вече запазената марка на Тино - басовия и ръмжащ тембър, борещ се и в същото време допълващ се идеално със синтовете и силно атакуващия ритъм! “Вампир” открехва вратата към едно още по-смело за младия изпълнител звучене, към което той отдавна ни споделя своето влечение и най-после започва да се разгръща в него...

“Вампир" е едно тъмно и още по-смело залитане към електронния звук! Благодаря на талантливия Ивелин Матеев (Think Aloud), който застана до мен в процеса на продуциране! Плам Мирчева (Wolfpack Studio) отново улови идеята ми за визуализация и я разгърна още повече, а Мика Толин е огън и вместо да ви убеждавам колко добре се превъплати в самата песен, просто цъкнете линка!”, споделя Тино.

Песента “Вампир” вече e налична във всички стрийминг платформи, както и с официално вертикално видео в YouTube, на което Тино е режисьор рамо до рамо с талантлиявия оператор и монтажист Плам Мирчева и прелестната Мика Толин.

Ключови думи: