На живо

7

Tiësto обедини сили с FAST BOY

Вдъхновен от изпълненията на голямата сцена с чувствени и завладяващи вокали, предлагащ денс изживяване със своя електронен ритъм и синтезаторен звук, тракът отразява разнообразните влияния, оформящи съвременната култура

Публикувано на 09 Януари 2024
3 снимки

Tiësto обединява сили с немското дуо FAST BOY, разкривайки денс-поп кросоувър хита „All My Life“.

Вдъхновен от изпълненията на голямата сцена с чувствени и завладяващи вокали, предлагащ денс изживяване със своя електронен ритъм и синтезаторен звук, тракът отразява разнообразните влияния, оформящи съвременната култура. Слушателите са поканени да се впуснат в неизследвани звукови територии, като същевременно намират утеха в ехото на познатото, постигайки перфектен баланс между иновация и признание.

„Много съм развълнуван да започна новата година с “All My Life”, колаборация с FAST BOY на моя собствен лейбъл Musical Freedom… Обичам тази песен и ме кара да се чувствам щастлив! Надяваме се, че и на вас ще ви хареса!“, казва Tiësto.

FAST BOY добавят: „All My Life е идеалната песен, за да започнете 2024 г. с гръм и трясък! Толкова сме развълнувани да работим най-накрая с Tiesto; той е легенда и колаборацията с нашия отличителен звук с икона като него е невероятен успех за нас“.

Tiësto е стълб в електронната музика и артист, който надхвърля това – Tiësto е преживяване. Когато чуете името и характерния му звук на дансинга, знаете, че ви предстои най-добрата нощ в живота ви. През цялата си несравнима кариера, носителят на награда GRAMMY®, платинено сертифициран и международна икона популяризира електронната музика по света, като първи се издигна от ъндърграунд сцената, за да стане един от най-големите и влиятелни DJ/продуценти на всички времена. Той е свирил на главната сцена на всеки голям международен фестивал за денс музика и е създал шаблона за DJ изпълнения в Лас Вегас. Междувременно той продаде повече от 36 милиона албума, отбеляза шест хита на Billboard „Hot 100“ и събра невероятните 11 милиарда световни стриймвания. Но истината е, че Tiësto едва сега започва. Водеща фигура в глобалното движение за денс музика, той помогна да се изкове мостът между електрониката и попа, развивайки звука на самата масова музика в този процес. Артистът, роден като Tijs Verwest, намери особено сладко място в тази кросоувър сфера, печелейки признание от критиците и милиони нови фенове с литания от хитове. Новият му дългосвирещ албум “Drive”, открива артиста в разцвета на силите му. Наречен така заради вечния импулс на кариерата си и физическото движение, което работата му продължава да вдъхновява “Drive” прави тръпката от дансинга достъпна винаги и където слушателите го чуят. Tiësto ще има обширно турне през 2024 г. в допълнение към текущите си изпълнения в Лас Вегас в Resorts World – проверете пълния му график на турнето тук.

След огромния успех на песента им “Bad Memories” заедно с MEDUZA (#13 в немските класации за сингъл, #6 в немските Airplay-Charts и #1 Dance Radio US), базираният в Берлин продуцент, автор на песни, певец, инструменталистът и DJ с дуото FAST BOY се превърнаха в неизменна част от големите плейлисти на денс сцената. Парчето, което вече има над половин милиард стриймвания във всички платформи, спечели множество златни и платинени награди и стана Airplay №1 в 7 държави. От началото на 2021 г. те успяха да натрупат повече от 1 милиард стриймвания в дигиталните платформи, идващи от не по-малко от 184 държави. Тези невероятни числа поставят FAST BOY дори в топ 5 на всички немски изпълнители в Spotify. Заедно с изпълнители като Topic, Ofenbach, HUGEL, Öwnboss, Alle Farben и Martin Jensen, те направиха издания, които ясно показват уникалния характерен звук на FAST BOY: закачливи и танцувални вибрации, съчетани с меланхолични вокали и прочувствено докосване. В епоха, в която публиката жадува за перфектна комбинация от познатото и авангардното, техният сингъл „All My Life“ обещава завладяващо изживяване, което безпроблемно преодолява пропастта между познатото и неизследваното. 

Снимка: Spinnin' Records

"All My Life" е налична чрез Musical Freedom. Песента излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Ключови думи: