На живо

7

Tiësto обедини сили с колегите си суперзвезди BIA и 21 Savage

С комбинирана звездна сила и заразителни мелодия и текст в "Both", то е готово да стане новият световен парти химн

Публикувано на 07 Септември 2023
Tiësto обедини сили с колегите си суперзвезди BIA и 21 Savage
Снимка: Орфей Мюзик

Tiësto обедини сили с колегите си суперзвезди BIA и 21 Savage за звездния нов летен сингъл.

С комбинирана звездна сила и заразителни мелодия и текст в "Both", то е готово да стане новият световен парти химн.

„Като фен на 21 Savage и BIA, съм супер развълнуван, че си сътрудничих с тях по този запис“ – казва Tiësto. „BIA и аз искахме да работим заедно и след като споделих новия си трак с нея и след това чух нейния куплет, веднага разбрах, че това е точното парче. Преди да е успяла да запише още един куплет, 21 Savage се включи и внесе изцяло нова енергия в проекта! Не можех и да мечтая за по-добро сътрудничество за тази песен!“

BIA и 21 Savage се чувстват по същия начин: „Беше невероятно да бъда част от това парче! Безкрайно много ми хареса да работя с Tiësto и 21 Savage. Ритъмът е огнен и се вълнувам всички да чуят този запис“, споделя BIA.

„Това е типът песен, която ще ви завладее в клуба!“, казва 21 Savage. „Беше супер готино да работя с Tiësto и BIA, радвам се, че успях да запиша куплет за това парче“. 

„Both“ следва издаването през пролетта на аплодирания седми студиен албум на Tiësto – „Drive“, който беше първият албум за 2023 г., сертифициран в САЩ от RIAA. Коронно постижение, което отбелязва най-новия период от кариерата на артиста, „Drive“, който излезе заедно с официален DJ микс албум (стрийминг ТУК), включва такива мултимилионни, стриймвани в цял свят хит сингли като „The Business“ (двойно платинен), „Don't Be Shy“ с Karol G (златен сертификат), „The Motto“ с Ava Max (платинен), „Hot In It“ с Charli XCX, „10:35“ с Tate McRae (златен статус на продажби) и „All Nighter“,които заедно са събрали 4,5 милиарда глобални стриймвания до момента.

Tiësto отбелязва „Drive“ с епична поредица от изпълнения на живо, която включва хедлайн сетове, изпълнения на топ фестивални, ексклузивни участия и много други. 

Снимка: Орфей Мюзик

Both“ вече наличен навсякъде чрез Atlantic Records/Орфей Мюзик. 

Ключови думи: