На живо

7

Tiësto избухва с нов сингъл

“Lay Low” е първото издание за годината в неговата независима денс музика Musical Freedom

Публикувано на 12 Януари 2023
Tiësto избухва с нов сингъл
Снимка: Орфей Мюзик

Tiësto пуска нов сингъл.

“Lay Low” е първото издание за годината в неговата независима денс музика Musical Freedom. 

Новата песен следва неговото мега колаборация със Solardo, “I Cant Wait” с участието на Poppy Baskcomb и сингълът заедно с Tate McRae „10:35“, където Tiësto наскоро добави своите прословути умения за ремиксиране за преработка на VIP NYE.

Международната икона блести в този последен сингъл, култивирайки по-дълбок и мрачен звук. „Lay Low“ е мощен и вълнуващ химн, който включва запомнящи се мелодии, изпълнени от вълнуващ госпъл хор.

Без необходимост от представяне, носителят на награда Grammy, платинено сертифицираният Tiësto революционизира звука на денс музиката, какъвто го познаваме днес. В допълнение към изданията му в Musical Freedom и много други концерти на живо, които идват тази година, той се подготвя за следващия си голям проект за албум на лейбъла, озаглавен „Drive“ с Atlantic Records, включително издадените му сингли с Black Eyed Peas, Ava Max, Karol G, Charli XCX и Tate McRae..

От култивирането на ранния си звук чрез живеенето в Холандия до това да стане единственият артист, който някога е държал титлите на Mixmag „Най-великият диджей на всички времена“ и „DJ №1“ на Rolling Stones, прочутият продуцент си създаде репутация на хит машина, и няма съмнение, че Tiësto е готов за силна 2023 г.

Снимка: Орфей Мюзик

Сингълът “Lay Low” излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

 

Ключови думи: