На живо

7

Taylor Swift стана „Личност на годината“ за 2023

Певицата е първата жена, появила се повече от веднъж на корицата на списание TIME

Публикувано на 07 Декември 2023
Taylor Swift стана „Личност на годината“ за 2023
Снимка: Getty Images

Taylor Swift беше обявена за „Личност на годината“ за 2023 в класацията на списание TIME. Ликът на световноизвестната поп изпълнителка се появи на три уникални корици на списанието, а освен тях по този повод беше проведено и ексклузивно интервю.

В свой Instagram пост 33-годишната звезда загатна причината, поради която е започнала да подбира внимателно медиите, на които дава интервюта, както и обясни защо е направила изключение за списание TIME. „Имам проблеми с доверието, що се отнася до интервюта“, сподели Taylor вчера (6 декември) в описанието на снимка на една от своите корици.

„Не бих могла обаче да бъда по-щастлива, че направих това със (Sam Lansky)“, допълни тя, отправяйки специален поздрав към писателя на нейния профил за „Личност на годината“. „Ако някога сте били в негово присъствие, знаете, че той е от най-добрия тип хора: любопитен, заинтересован, забавен, интригуващ и заинтригуван“, допълни певицата.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Тя също така изрази своето въодушевление от възможността да получи подобна чест. „Най-голямото, най-силното и най-агресивно „Благодаря“ на списание TIME за това, че ме удостоиха с титлата „Личност на годината“ за 2023“, написа Taylor Swift в друга публикация в Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Поп дивата си заслужи това постижение благодарение на своите постижения през изминалата година, които са толкова многобройни, че по темата от TIME написаха, че „да ги преброим би изглеждало почти не по същество“. В своето интервю за списанието Swift направи откровен коментар на интригуващи аспекти от своя живот – за връзката си с американската футболна звезда на Kansas City Chiefs, Travis Kelce, за подготовката за световното си турне Eras, за плановете за издаване на албума си Reputation (Taylor’s Version), дори и за отминали вражди с Kim Kardashian, Kanye West, Scooter Braun и Scott Borchetta.

А от трите корици, на които Taylor Swift позира, не е трудно да отгатнем коя е нейната любима: тази, на която певицата позира със своя котарак Benjamin Button. Тя се пошегува в поредната Instagram публикация: „Списание Time: Бихме искали да Ви провъзгласим за „Личност на годината“ - Аз: Може ли да доведа котката си“. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

 

Обработил: Нети Мечкарова

Ключови думи: