На живо

7

Taylor Swift пусна делукс версия на албума Midnights

Колекцията с три допълнителни песни е поредната изненада от поп звездата, която продължава да омагьосва целия свят по време на дългоочакваното си турне The Eras Tour

Публикувано на 26 Май 2023
Taylor Swift пусна делукс версия на албума Midnights
Снимка: ANIMATO MUSIC / UMG

По-рано тази седмица Taylor Swift се включи в социалните мрежи и обяви трета версия на последния си албум Midnights, озаглавена Til Dawn Edition.

Делукс изданието излезе днес, 26-ти май, точно в полунощ. Колекцията с три допълнителни песни е поредната изненада от поп звездата, която продължава да омагьосва целия свят по време на дългоочакваното си турне The Eras Tour.

Midnights (Til Dawn Edition) включва колаборация с изгряващата рапърката Ice Spice за нова версия на "Karma" и допълнителни, новозаписани вокали от Lana Del Rey в съвместната им песен "Snow on the Beach". Ремиксът с Ice Spice е първото хип-хоп сътрудничество на Swift след сингъла "End Game" с Future.

Към траклиста на албума Taylor добави и "Hits Different" - парче, което бе достъпно само на ексклузивния компактдиск на Midnights в Target. Til Dawn Edition ще бъде наличен на CD специално за феновете на концертите на стадион MetLife в Ню Джърси този уикенд.

Снимка: ANIMATO MUSIC / UMG

В момента Midnights е на второ място в Billboard 200, където е последван от Lover на Swift от 2019 г., който е под номер 10. В следващите дни ще разберем дали разширяването на Midnights и ръст в стриймовете на албума може да надмине One Thing at a Time на Morgan Wallen, и да заеме отново първата позиция. Midnights прекара 11 поредни седмици на върха на Billboard 200 - за първи път албум се задържа толкова дълго време начело на класацията след Whitney на Whitney Houston от 1987 г.

Ключови думи: