На живо

7

Страхът се разпространява с Усмивка 2 от 18 октомври само в кината

Филмът разказва историята на световната поп сензация Скай Райли, която има повече от бурен живот под светлините на прожекторите

Публикувано на 20 Юни 2024
Страхът се разпространява с Усмивка 2 от 18 октомври само в кината
Снимка: Форум Филм България

През 2022 г. зловеща Усмивка завладя кината. Смразяващият хорър трилър, разказващ за свръхестествена сила, която поразява хората с ужасяваща усмивка, се превърна в истинско попкултурно явление и стана най-касовият хорър филм в световния боксофис за годината. Този октомври, отново под вещото ръководство на режисьора и сценарист Паркър Фин, феноменът се завръща на големия екран с криещия редица изненади Усмивка 2.

Усмивка 2 разказва историята на световната поп сензация Скай Райли (Наоми Скот), която има повече от бурен живот под светлините на прожекторите. Точно когато е на път да се отправи на ново грандиозно турне, Скай става свидетел на смъртта на свой приятел и започва да преживява все по-ужасяващи и необясними събития. Съкрушена от ескалиращия ужас и тежестта на славата, тя е принудена да се изправи лице в лице с тъмното си минало, за да възвърне контрола над живота си, преди да е станало твърде късно.

Трейлърът на Усмивка 2 ни запознава със Скай и разкрива първия ѝ сблъсък с ужаса на смъртоносната усмивка. Видеото потвърждава и обещанието на авторите, че новият филм ще бъде значително по-различен от първия и ще предложи на зрителите напълно нова история – още по-зловеща, още по-напрегната и още по-шокираща. Усмивката никога няма да ви пусне!    

Режисьор и сценарист на Усмивка 2  е Паркър Фин (The Hidebehind, Усмивка), а продуценти са Марти Боуен, Уик Годфри, Айзък Клауснър и Робърт Салерно. В ролите са Кайл Гарнър, Наоми Скот, Лукас Гейдж, Розмари ДеУит, Дилън Гелула, Раул Кастийо и др.

Страхът се разпространява с Усмивка 2 от 18 октомври само в кината.

Ключови думи: