На живо

7

"Стихии" връхлитат кината от 16 юни

Най-новата зашеметяваща анимация на Дисни и Пиксар ще ни отведе до невероятния, фантастичен град Стихиóпол, чиито жители са представители на четирите елемента на природата

Публикувано на 11 Юни 2023
Снимка: Форум Филм България

На 16 юни ще бъдем в стихията си!

Най-новата зашеметяваща анимация на Дисни и Пиксар "Стихии" ще ни отведе до невероятния, фантастичен град Стихиóпол, чиито жители са представители на четирите елемента на природата.

Запознайте се с тях: въздушните витаят в облаците, земните цъфтят и връзват, водните все се пъхат навсякъде, а огнените се горещят. Всички привидно живеят в хармония, спазвайки едно просто правило – Стихиите не се смесват! Както се казва обаче, правилата са създадени, за да бъдат нарушавани...

Снимка: Форум Филм България

В центъра на историята в "Стихии" са двама млади герои, които за пореден път ще докажат максимата, че противоположностите се привличат. Един ден силната и огнена Лумна се среща с леко мекушавия и носещ се по течението Лей и въпреки че са напълно различни във всяко едно отношение, между тях възниква нетипично приятелство. Приятелство, което преобръща представата на Лумна и Лей за тях самите, но по-важното – разтърсва из основи вярата и убежденията на всички около тях за света, в който живеят.

Снимка: Форум Филм България

Част комедия, част семейна история, част „културен сблъсък“,"Стихии" е история за приятелство между Огън и Вода, за отношенията между родители и деца, както и за съседите, които може да не са точно като нас.

"Стихии" връхлитат кината от 16 юни на 2D, 3D и 4DX.

Ключови думи: