На живо

7

Стефка Емилова в Пей,сърце: Това е адски вълнуващо преживяване!

В рубриката на "Гласът на България" тази седмица посрещаме една от талантливите участници в отбора на Иван Лечев

Публикувано на 27 Октомври 2021
Автор: Александра Гълъбова
Стефка Емилова в Пей,сърце: Това е адски вълнуващо преживяване!

Днес в рубриката "Пей, сърце" ви срещаме с една дама, която остави трайна следа у зрителите на "Гласът на България" миналата неделя, а именно Стефка Емилова.

Тя представи песента на Pink "Try" и провокира столовете на журито мигом да се завъртят! Въпреки големия избор, тя избра да бъде част от отбора на Иван Лечев. В този епизод на рубриката със заместник-водещата Нейа, Стефка разкри повече за мечтите си, за музиката в живота ѝ и за амбициите ѝ в предаването.

Стефи веднага ни става симпатична с ентусизама си за участието в рубриката, а също и с категоричността си по отношение на музиката."Супер щастлива съм, това е нещо, което ме кара да живея и ме кара да летя". 

"Аз се занимавам с музика от дете и винаги съм знаела, че това ще е моят път! Идеята ми да се явя на "Гласът на България" беше, за да могат повече хора да ме чуят за мен."

 

"Аз имам група, която се казва G.R.A.S., с която подготвяме своя първи албум скоро ще издадем нова песен, но все още няма да издам как се казва", сподели Стефка. 

 "Очакват ме взрив от емоции! Това е адски вълнуващо преживяване! Следващата неделя са вокалните двубой, в които ще участвам и аз", сподели на финала на интервюто Стефи. След такова представяне сме сигурни, че и вие ще бъдете пред екраните - тази неделя от 21 ч. за новия епизод на "Гласът на България" по bTV. 

 На въпроса "Какво слушаш в момента?", Стефка отговори, че не е строго профилирана в конкретен стил - рок или джаз. В момента в слуша основно Dua Lipa и Billie Eilish.  

 

Ключови думи: