На живо

7

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени пуснаха ново видео

Музикантите представиха клипа на песента "Играча на мача" на 22 ноември

Публикувано на 22 Ноември 2022
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени пуснаха ново видео
Снимка: Stefan Valdobrev YouTube

Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" представиха видеоклипа към песента "Играча на мача".

Визуализацията идва само два дни след старта на Световното първенство по футбол в Катар, което може да даде на запалянковците видео-музикална пауза в полувремената на мачовете.  

Дни преди появата на клипа, Стефан Вълдобрев разкри пред последователите си във Facebook, че по време на снимките е претърпял сериозна футболна контузия - скъсани мускулни влакна, заради което временно ще е "извън строя", но оставайки с позитивна настройка допълни: "Случват се такива работи с отдадените играчи". 

Парчето "Играча на мача" е част от албума „Жълт код“, който излезе през лятото на 2021 г. В деня на премиерата на видеоклипа Стефан Вълдобрев написа: "Благодарим за вашата всеотдайност и професионализъм! Това е първият наш проект, осъществен с помощта на Национален фонд "Култура" - оценяваме тази подкрепа и изказваме нашата благодарност. Попътен вятър на песента и клипа". 

Във видеото участват: Хайри Халил, Ева Петрунова, Ванеса Викторова, Силвия Кефалова, Полина Ръсина, Петя Александрова, Деа Попова. Режисьор е Теодора-Косара Попова. 

Обичайните заподозрени:

Стоян Янкулов (Стунджи) - ударни
Веселин Веселинов (Еко) - бас
Иван Лечев - китара
Мирослав Иванов - китара

Ключови думи: