На живо

7

STANI с модерен прочит на 80-те в ново парче

“Stuck In My Mind“ е поредният му авторски сингъл, който се очаква да предизвика интерес и на международната музикална сцена

Публикувано на 25 Май 2021
STANI с модерен прочит на 80-те в ново парче

Българският продуцент STANI дава поредната силна заявка за световен хит с най-новия си проект.

Този път STANI провокира с модерен прочит на музиката от 80-те години (Pop 80's Synthwave) с парчето "Stuck In My Mind“.

“Stuck In My Mind е поредният авторски сингъл на STANI, който се очаква да предизвика интерес и на международната музикална сцена. Само преди няколко месеца последната му песен Losing My Control“ се прие на ротация в няколко държави. Видеото към песента има над 1 милион гледания, а най-голям интерес проявяват меломаните от САЩ, Франция, Германия, Великобритания, Италия и Испания.

Наскоро хитовият продуцент откри в България музикално студио с уникален дизайн на космически кораб. То е вдъхновено от мега поредицата на всички времена „Междузвездни войни“. Музикалното студио е калибровано за микс и мастеринг и разполага с нова и качествена техника в областта на звукозаписа и обработката на музика, предоставена от най-добрата компания за акустика в света С нея работят световноизвестни продуценти сред които Hardwell, Nicky Romero, Tony Junior, Waverider, Deepack, Headhunters, Alvaro, The Playah, Ralvero и други.

Освен в България, STANI активно работи и в Дания, където живее през по-голямата част от времето в последните години. Именно там завършва две училища за звуков инженер и продуцент, като по време на следването си има възможност да черпи опит от големи професионалисти, сред които и един от продуцентите на ABBA. Сред най-известните му сингли в Дания е „Safe Beside Of You“ (All Your Love), който получи признание в Gaffa – най-голямото музикално списание, разпространявано в Дания, Швеция и Норвегия. 

 

Повече за STANI

Станислав Вълев, известен като STANI е музикален продуцент на електронна денс музика. Открива любовта си към музиката на 10 години, когато получава като подарък стара звукова система. Неговата страст го провокира да инвестира първите си джобни пари, а по-късно и печалбите си, за да си купи най-новите песни и да подобри уменията си като DJ и продуцент. Музиката се оказва повече от страст за STANI. Именно тя е магията, която го връща към живота, след като претърпява тежка катастрофа, след която се възстановява в продължение на една година. С помощта на музиката STANI се пребори за живота си, с амбицията да предаде магията й на колкото се може повече хора.

Живее в Копенхаген от август 2010 година, където има собствено музикално студио. Завършва две училища за звуков инженер и продуцент в Дания, където учи от един от продуцентите на ABBA. Кандидат е за музикалната консерватория на Копенхаген, специалност звукорежисура.

През 2018 г. представя официалния саундрак към филма „Привличане“, който е сред най-гледаните филми на всички времена в България. За създаването на саундтракът STANI „привлича“ американската певица, трикратна носителка на Грами – Тифани Фред (Tiffany Fred).

През ноември 2019 година  STANI представи официалния саундтрак към филма „Диви и щастливи“ с участието на Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Асен Блатечки, Калин Врачански, Дария Симеонова, Явор Бахаров и отново под режисурата на Мартин Макариев. Този път STANI се обединява с Антони Рикев - WahTony от Мюзик Клиник Рекърдс и създават парчето DREAMS, което зарадва любителите на 80-ския звук.

Ключови думи: