На живо

7

Stadiumx, Azahriah и Sam Martin с общ трак

"Heaven" е история за емоциите, взаимоотношенията и загубата на вътрешен мир

Публикувано на 25 Юни 2023
Stadiumx, Azahriah и  Sam Martin с общ трак
Снимка: Орфей Мюзик

Stadiumx (Унгария), Azahriah (Унгария) и Sam Martin (САЩ) се обединяват за предстоящия летен радио хит.

Енергия, денс акценти, поп нотки и ърбан звучене. Всичко е налице!

"Heaven" е история за емоциите, взаимоотношенията и загубата на вътрешен мир. Когато "дните минават бавно и нощите са студени", всички истории и миналото с любимия човек се връщат. Посланието, което носи на публиката това международно сътрудничество е колко трудно може да бъде да преживееш раздяла, особено когато си споделил своя „рай" с този човек.

Сингълът ще бъде придружен от официален видеоклип. Това ще бъде първата песен на Azahriah, издадена от толкова голям лейбъл като Warner Music Group.

"Heaven" излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България. 

Azahriah

Той е мултиинструментална поп звезда от Унгария с 300 хиляди абонати, над 150 милиона гледания в YouTube и повече от 100 милиона стриймвания в Spotify. Носител е на награда MTV EMA за най-добър местен изпълнител. През 2022 г. той имаше изпълнение на главната сцена на Sziget Festval като съпорт на Justin Bieber и Stromae. Шоуто на Azahriah в Budapest Sport Arena (пред 14 хилядна публика) беше разпродадено два месеца по-рано. Instagram (176 хиляди последователи)​ Spotify (550 хиляди месечни слушания)​ Youtube (365 хиляди последователи).  

Sam Martin

Samuel Denison Martin (роден на 7-ми февруари 1983г.) е американски музикант, певец, автор на песни и звукозаписен продуцент, носител на награда Grammy. Неговата песен "Want to Want Me" (издадена от Jason Derulo) държи рекорда за най-много ротации в съвременната американска хит радио история. Instagram (12 хиляди последователи)​ Spotify (2,9 милиона месечни слушания)​ Youtube (12,4 хиляди последователи).  

Stadiumx

След зашеметяващ успех в продължение на девет години,  Stadiumx  предлага страхотно електронно поп звучене, което да зарежда феновете на денс музиката през цялото лято. Комбинирайки емоционалното вокално изпълнение на певеца и автор на песни, носител на награда Grammy – Sam Martin, с автентичното звучене на унгарския супер талант Azahriah в един истински шедьовър, те гарантират, че "Heaven" ще продължи да звучи в главите ни още дълго време. Instagram (74 хиляди последователи)  Spotify (476 хиляди месечни слушания)  Youtube (29,2 хиляди последователи). 

 

Ключови думи: