На живо

7

Stadiumx споделят нов ремикс

Триото Stadiumx, Sam Martin и Azahriah комбинира своето типично звучене и уникални преживявания, за да създаде дълбокомислен и мечтателен летен химн

Публикувано на 27 Септември 2023
Stadiumx споделят нов ремикс
Снимка: Орфей Мюзик

Stadiumx, Sam Martin и Azahriah пуснаха емоционално наситен летен химн през юни, издаден от Warner Music Poland.

Двама от водещите изпълнители на Унгария – Stadiumx и Azahriah, се обединиха, за да постигнат зашеметяващ ефект в „Heaven“, предоставяйки перфектното платно за американския музикант, носител на награда Grammy – Sam Martin, върху което да твори с вокалите си.

Триото комбинира своето типично звучене и уникални преживявания, за да създаде дълбокомислен и мечтателен летен химн, който е в класациите на местния Spotify вече 12 седмици, събрал е над 3,5 милиона глобални стриймвания и над 6000 излъчвания в 42 държави. „Heaven“ е подходящ за радиото, изпълнен с носталгия, летен денс химн, който изследва безкрайната и чувствителна тема за миналите връзки.

Интересен състав от създатели на ремикси започва с румънския мултиинструменталист, вокалист, автор на песни и продуцент Monoir. Основателят на лейбъла Thrace Music е събрал 1 милиард гледания в YouTube и повече от 250 милиона стриймвания в Spotify, печелейки значително присъствие на електронната музикална сцена в цяла Европа. Съчетавайки неговия автентичен стил, новаторско синтезаторно звучене и заразителен ритъм със завладяващите вокали на Sam Martin и Azahriah, тази преработка на „Heaven“ придава напълно различен привкус на оригиналното настроение.

Снимка: Орфей Мюзик

Сингълът излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

„Когато за първи път получих предложение да опитам да направя ремикс на "Heaven", веднага пуснах само акапелата и това ме вдъхнови много. След това изслушах и самата песен и наистина харесах настроението ѝ. Веднага разбрах, че ако ме изпълва вдъхновение, съм на прав път. Виждам всяко произведение, в което влагам труд, като предизвикателство да му придам собствен отпечатък и настроение. Ремиксът на „Heaven“ е едно от тях и съм щастлив, че получих възможността да дам на тази песен моя собствена визия чрез ремикса.” – казва Cristian Tarcea (Monoir) за ремикса. 

Ключови думи: