На живо

7

Спортната легенда Йордан Йовчев и виртуозният пианист Евгени Генчев се включват в „Отново на училище с радио N-JOY”

Събитието на 16-ти септември в Южния парк ще предложи концерт, игри с големи награди и участие в доброволческа акция за почистване на всички почитатели на хубавата музика

Публикувано на 11 Септември 2023
Спортната легенда Йордан Йовчев и виртуозният пианист Евгени Генчев се включват в „Отново на училище с радио N-JOY”

Спортната легенда Йордан Йовчев ще се качи на сцената на „Отново на училище с радио N-JOY” на 16-ти септември.

Той ще връчи една от големите награди от игрите с аниматори, които очакват всички на празника на радиото в Южния парк. Към програмата този ден се присъединява и виртуозният пианист Евгени Генчев. Той ще изсвири свои модерни интерпретации на популярни хитове.

С него на една сцена ще излизат изпълнители като Поли Генова, Графа, TINO, Iskrata, MONA, Христина Йосифова – HRISI, K.LINA и Tony Kwon. Събитието ще започне в 10 ч. и е с вход свободен.

Друго допълнение към програмата на „Отново на училище с радио N-JOY” е участието на танцова формация Dance Academy. За първи път в историята на събитието в програмата се включва и специално танцово участие с ученици. Всички участници в празника на радиото ще се включат и в доброволческата акция за почистване на региона, част от кампанията „Да изчистим България заедно“. Активността стартира преди всички останали забавления в 9 ч., като на място на Голямата поляна ще бъдат осигурени ръкавици и чували за всички желаещи.

На място за почитателите на родните звезди, ще бъде осигурен специален кът за снимки. В него всички желаещи ще могат да се запознаят лично с любимите си знаменитости, да си поговорят с тях и за запечатат срещата си с тях.

Тази година празникът ще бъде обогатен с присъствието на партньорите ни от Generali, Yettel и еMAG.

Следете подробности за „Отново на училище с радио N-JOY” в официалното събитие във Facebook: https://fb.me/e/37F0gBl3T

Ключови думи: