На живо

7

Sorana представи дебютен соло сингъл

“Karoke” следва колаборацията на Sorana със супер звездния DJ и продуцент David Guetta - “redruM”

Публикувано на 09 Май 2022
Sorana представи дебютен соло сингъл
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Sorana официално сподели дебютния си соло сингъл “Karaoke”.

Продуциран от оглавяващия класациите, печелил награди GRAMMY® продуцент Ali Payami (The Weeknd, Taylor Swift), емоционално зареденият трак е придружен от официално музикално видео в YouTube.

“Историята на песента ми "Karaoke" започва с "той ми разби сърцето", казва Sorana, “но вместо да се конфронтирам с него защо изневери, реших да отида в караоке бар с приятелките си в петък вечер, да избера най-сърцераздирателните песни, които можах да намеря в плейлиста и да си излея сърцето, преструвайки се, че той е там и слуша. Да ходя на караоке стана редовно занимание за мен и като използвах музиката с лечебна цел, намерих и кураж като изпълнител, превръщайки се в звездата на този караоке бар. Тези вечери ме накараха да мечтая и ме вдъхновиха да изразя най-уязвимите си чувства чрез музиката“.

“Karoke” следва колаборацията на Sorana със супер звездния DJ и продуцент David Guetta, “redruM”, която вече наброява близо 13 милиона глобални стрийма. Във видеото на трака Sorana обитава залите на хотел в стил "Сиянието" с неонови сини плитки, напомнящи на обсесията Sailor Moon – събра повече от 3.5 милиона гледания в официалния канал на Guetta в YouTube. “redruM’ е получи и два високоенергични ремикса от номинирания за награди GRAMMY® германски продуцент и DJ Robin Schulz и британския артист и продуцент MistaJam, последният от които събра над 1.5 милиона световни стрийма през първата седмица от излизането си. 

Наскоро обявена от People като един от “The Talented Emerging Artists Making Their Mark in 2022”, Sorana първоначално напуска дома си в Румъния само с раница и мечтата да стане артист. Амбиция, решителност и стремеж сбъдват мечтата й на широкия екран. Богато надарената, базирана в Лос Анджелис майсторка на песни бързо преминава от писането на мултиплаитнени хитове (включващи оглавяващия класациите, платинено сертифициран “Takeaway (Feat. Lennon Stella)” за The Chainsmokers & Illenium и номинирания за награда BRIT платинено сертифициран “Heartbreak Anthem” за Galantis, David Guetta, & Little Mix) до съвместно писане и участие с вокалите си в “Lost Control (Feat. Sorana)” на Alan Walker, който генерира над 110 милиона световни стрийма. Sorana се впусна в артистичността си с дебютния сингъл “redruM” с David Guetta, а сега с “Karaoke” – и още уникална и силна поп музика на хоризонта –Sorana ще достигне по-големи висоти, затвърждавайки се като голям нов артист и неуморима поп сила, която не е за подценяване.

“Karaoke” е наличен за слушане у нас чрез Орфей Мюзик / Atlantic Records. 

Ключови думи: