10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

Соник: Филмът 2 влиза в кината

Култовият син таралеж от популярната серия игри на SEGA нахлува в киносалоните и дава незабравимо свръхзвуково начало на пролетния киносезон

Публикувано на 01 Април 2022
Соник: Филмът 2 влиза в кината
Снимка: Форум Филм България

От 1 април – няма шега, няма измама – е време за киноприключение от ново измерение.

Култовият син таралеж от популярната серия игри на SEGA нахлува в киносалоните и дава незабравимо свръхзвуково начало на пролетния киносезон с нетърпеливо очаквания забавен и зрелищен екшън Соник: Филмът 2.

Обичаният от милиони Соник влиза в неравностойна битка с д-р Иво Роботник, който се измъква от заточението си и се завръща на Земята с помощта на нов партньор – притежаващата огромна юмручна мощ ехидна Нъкълс, с когото крои пълен план за унищожението на света. Единственият, способен да ги спре, е Соник, който най-накрая получава възможност да се превърне в истински герой, но този път дори и неговата свръхскорост може да се окаже недостатъчна. За щастие, на помощ му се притичва двуопашата лисица Тейлс, а сблъсъкът, който ще последва, вещае 100% кинозабавление. 

Повече за следващото ниво на екшъна, лудориите и амбициозната продукция като цяло ни разказват режисьорът Джеф Фаулър и актьорите Бен Шварц, Джейс Марсдън и Идрис Елба в специално видео зад кадър.

Соник: Филмът 2 крие множество изненади за верните почитатели на Соник във всичките му форми и превъплъщения и героят отправя молба към тези, които ще са сред първите видели новите му приключения в кината: не бързайте да разказвате историята и да развалите филма за другите. Затова, ако имате подтик да се разприказвате, натиснете спирачките. Оставете бързането на емблематичния син устатко. Сериозно, без спойлери!


Влизаме в ново измерение на кинозабавление със Соник: Филмът 2 от днес, 1 април, само в кината и 4DX, дублиран и субтитриран.
Режисьор на Соник: Филмът 2 е Джеф Фаулър (Соник: Филмът), а сценарият е дело на Патрик Кейси, Джош Милър и Джон Уитингтън. Продуценти са Нийл Х. Мориц (Бързи и яростни), Тору Накахара, Хитоши Окуно и Тоби Ашър. В ролите се завръщат Бен Шуорц като гласа на Соник, Джим Кери като д-р Роботник, Джеймс Марсдън като Том Уачовски и Тика Съмптър като Мади. Към тях се присъединяват Идрис Елба като гласа на Нъкълс и Колийн О‘Шонеси като гласа на Тейлс.

Ключови думи: