На живо

7

"Соник: Филмът 2" нахлува в киносалоните след седмица

Обичаният от милиони Соник влиза в неравностойна битка с д-р Иво Роботник (Джим Кери), който се измъква от заточението си и се завръща на Земята с гръм и трясък с помощта на нов партньор – ехидната Нъкълс

Публикувано на 25 Март 2022
Снимка: Форум Филм България

На 1 април преминаваме на следващото ниво, защото новото свръхзвуково приключение "Соник: Филмът 2" нахлува в киносалоните.
Обичаният от милиони Соник влиза в неравностойна битка с д-р Иво Роботник (Джим Кери), който се измъква от заточението си и се завръща на Земята с гръм и трясък с помощта на нов партньор – ехидната Нъкълс.

Природна стихия с юмруци, пригодени за разруха, Нъкълс има суперсила, която влиза в противовес на скоростта на Соник. Съдбата на света е поставена на карта и е време устатият син таралеж да се превърне в героя, за който мечтае. За целта обаче ще му е необходима помощ, която идва в лицето на не по-малко любимата на феновете двуопашата лисица Тейлс.

Култови герои, много хумор, скоростен и бомбастичен екшън, редица попкултурни препратки… Всичко това и още много ще откриете в новия трейлър на "Соник: Филмът 2", който вещае едно от най-приятните и незабравими киноизживявания тази пролет.

Снимка: Форум Филм България

Колко силно вярваме в себе си? Това достатъчно ли е, или е необходимо и някой друг да повярва в нас? Кога настъпва моментът, в който да поискаме помощ? И колко е важно да бъдеш себе си, дори когато другите не те приемат? Присъединете се към култовия таралеж Соник, още по-шармантният и откачен д-р Роботник и смятащият се за по-силен от всичко Нъкълс и станете свидетели на една от най-зрелищните битки за спасяването на света.
"Соник: Филмът 2" обещава 100% кинозабавление от 1 април само в кината и 4DX, дублиран и субтитриран.


За филма:
След като се установява трайно в Грийн Хилс, Соник е нетърпелив да докаже, че именно той е героят, от който светът се нуждае, но е доста пренавит и често забърква още по-големи бъркотии. Един ден обаче, светът се оказва в остра нужда от неговите суперсили. Доктор Роботник успява да избяга от планетата, на която е заточен и се завръща на Земята с чисто нов убийствен мустак и с нов зъл партньор – ехидната Нъкълс, с когото търсят гигантски смарагд, притежаващ силата да унищожи цели цивилизации. За да попречи на Роботник да осъществи пъкления си план, Соник се впуска в надпревара с времето, но дори и неговата свръхскорост може да се окаже недостатъчна. На помощ на устатия таралеж се притичва двуопашата лисица Тейлс и двамата се отправят на разтърсващо приключение в търсене на могъщия камък преди да е станало твърде късно.
Режисьор на "Соник: Филмът 2" е Джеф Фаулър (Соник: Филмът), а сценарият е дело на Патрик Кейси, Джош Милър и Джон Уитингтън. Продуценти са Нийл Х. Мориц (Бързи и яростни), Тору Накахара, Хитоши Окуно и Тоби Ашър. В ролите се завръщат Бен Шуорц като гласът на Соник, Джим Кери като д-р Роботник, Джеймс Марсдън като Том Уачовски и Тика Съмптър като Мади. Към тях се присъединяват Идрис Елба като гласът на Нъкълс и Колийн О‘Шонеси като гласът на Тейлс.

Ключови думи: