На живо

7

Soft Play ще подгрява Imagine Dragons

Енергичните британци ще са тези, които след 5 дни ще излязат преди изключителните американци

Публикувано на 25 Юли 2023
Soft Play ще подгрява Imagine Dragons
Снимка: honeycomb

Групата Soft Play ще подгрява шоуто на Imagine Dragons.

Енергичните британци ще са тези, които след 5 дни ще излязат преди изключителните американци.

Дуото е създадено през 2012 г. и една от най-важните съвременни рок банди за островната сцена. Soft Play е изградена върху идеята за счупване на правилата. Тази максима изглежда им служи добре, особено с оглед на това, че дебютният им албум бързо се превръща в златен и е номиниран за наградата “Mercury”. От там нататък те печелят сърцата на Майк Скинър от The Streets, Mike D от The Beastie Boys, носители са на няколко NME награди, изнасяли са самостоятелно шоу в Alexandra Palace, Skepta е бил с тях на сцената по време на Big Weekend, поредица на Radio BBC 1. Били са на турне с The Prodigy, Kasabian, Jamie T и Wolf Alice. Техният трети и най-скорошен албум “Acts of Fear and Love” се вряза директно в топ 10 на класациите за рок музика по света и събира едни от най-добрите ревюта в кариерата на бандата до ден днешен. NME описва албума като “най-завършения от каталога на групата до момента, с много интересни промени и нови звуци, но без да губи връзка с ДНК-то на групата”.

Снимка: honeycomb

 

Билетите за седящи са напълно разпродадени, като остава само ограничена бройка правостоящи места. Зоните на терен са разделени на две - Radioactive Zone и General Admission, като с цел безопасност и до двете не се допускат лица под 12 г.

До концерта на Imagine Dragons на 30.07, който ще се състои на Националния стадион "Васил Левски", остават само 5 дни, така че вземете своите билети от мрежата на epaygo или bilet.bg.

Ключови думи: