На живо

7

Предстои четвъртото издание на Sofia Songwriting Camp

Четвъртото издание на единствения по рода си международен творчески лагер за писане на музика у нас ще се проведе от 3-ти до 9-ти ноември

Публикувано на 09 Октомври 2024
Предстои четвъртото издание на Sofia Songwriting Camp
Снимка: Вирджиния Рекърдс

С всяка година „Sofia Songwriting Camp“ затвърждава позицията си като едно от най-значимите музикални събития у нас.

Четвъртото издание на единствения по рода си международен творчески лагер за писане на музика у нас ще се проведе от 3-ти до 9-ти ноември и отново ще събере талантливи автори, изпълнители и музикални продуценти от цяла Европа, Корея и САЩ в сърцето на ски курорта Боровец.

Организаторите от „Вирджиния Пъблишинг“ обявяват конкурс, който ще даде възможност на петима български композитори, текстописци и аранжори, които са членове на българското авторско дружество „Музикаутор“, да станат част от това седемдневно приключение заедно с някои от най-големите български звезди.

Всеки, който създава музика, може да подаде своите авторски материали от 7 октомври до 31 октомври. Запишете се сега!

Победителите в конкурса ще бъдат обявени на 2 ноември от 11:00 ч. в рамките на специално събитие (Workshop + Listening Session) на Сцената в Централни хали (ниво -1).

И тази година всеки, който иска да научи повече за модерния творчески процес и за ролята на музикалния издател, ще има възможност да се срещне и да получи обратна връзка за творчеството си от ментори с огромен опит и успехи в сферата. Сред тях са основателят и главен изпълнителен директор на KREATION Music Rights Europe - Robin Jenssen, музикалният продуцент с 68 песни, които са били номер 1 в класациите на Billboard - Jin Suk Choi, както и носителят на награда GRAMMY за албума на Lauryn Hill “Miseducation of Lauryn Hill” и номиниран за "Bound 2" на Kanye West - Che Pope. Събитието се осъществява с подкрепата на „МУЗИКАУТОР“ и други партньори.

Ключови думи: