На живо

7

Sofi Tuckker с нов албум

Wet Tennis е продължение на номинираната им за GRAMMY дебютна колекция Treehouse от 2018 г.

Публикувано на 30 Април 2022
Sofi Tuckker с нов албум
Снимка: Sony Music / Вирджиния Рекърдс

Sofi Tuckker покориха света със завладяващия си електропоп, изкачвайки се на върха на класациите и затвърждавайки мястото си в сърцата на феновете.

Новият им албум Wet Tennis, продължение на номинираната им за GRAMMY дебютна колекция Treehouse от 2018 г., излeзе на 29-ти април 2022 г.

Албумът отпразнува човешкия дух и сила, отдаването на удоволствието и освобождаването от външните ограничения. Самото заглавие е акроним: „When Everyone Tries to Evolve, Nothing Negative Is Safe“, т.е. „Когато всеки се опитва да се развива, негативността ще изчезне“. Става дума за изоставяне на страха и пороците в полза на преследването на радостта. С каквито и предизвикателства да се сблъсква дуото през целия албум, не след дълго те отново се завръщат към позитивното, това е история за екстаз и за наслада, надминаваща неизбежната ни човешка погрешност.

Написан през последните три години, Wet Tennis е доказателство за издръжливостта на изпълнителите и тяхната отдаденост към фенове, наречени The Freak Fam. Музикантите успяват в реално време да си взаимодействат със своята общност, да експериментират и да получават обратна връзка за идеи, които в крайна сметка инкорпорират в албума. Това са песни, направени за техните фенове, но и по-важното, заедно с тях.

Тенисът заема видно място във визуализацията на албума. Самата игра представлява Soph и Tuck, които си подхвърлят идеи един на друг в процеса на писане, двамата имат много различни интереси, но там, където се припокриват, е онова сладко място, което е Sofi Tuckker.

Водещият сингъл на албума, озаглавен „Summer in New York“, е фигуративна обиколка на Ню Йорк, водена от дуото. Парчето бележи момент на пълен кръг за тях, завръщайки се отново в града, след като прекарват последните няколко години в Уест Палм Бийч. Този трак е посветен на родното място на Sofi Tuckker, домът, който ги посреща след като завършват колеж и им осигурява вдъхновение за най-ранния им проект.

Снимка: Sony Music / Вирджиния Рекърдс

Tracklist:
1. Kakee
2. Original Sin
3. Summer In New York
4. Forgive Me feat. Mahmut Orhan
5. Wet Tennis
6. Interlude
7. Sun Came Up feat. John Summit
8. Larry Bird featuring Tuck's Dad
9. Hold feat. BOII
10. Mon Cheri feat. Amadou & Mariam
11. Freak
12. What A Wonderful World

Ключови думи: