На живо

7

Skytech ремиксира хит на Max Barskih

Тази динамична колаборация обещава да взриви дансингите в цял свят и да издигне заразителната енергия на оригиналното парче на Barskih до нови висоти.

Публикувано на 20 Май 2024
Skytech ремиксира хит на Max Barskih
Снимка: Орфей Мюзик

Феновете на наелектризиращите бийтове и заразителните ритми ще бъдат във възторг, тъй като оглавяващият класациите сингъл на украинската суперзвезда Max Barskih – "Slay", е превърнат в свеж ремикс от полския диджей и продуцент Skytech.

Тази динамична колаборация, която излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България, обещава да взриви дансингите в цял свят и да издигне заразителната енергия на оригиналното парче на Barskih до нови висоти.

Известен с майсторството си да създава енергични и еуфорични мелодии, Skytech допринася с характерното си звучене в "Slay", насищайки го с пулсиращи бас линии и наелектризиращо синтезаторино звучене, които несъмнено ще пленят публиката. Със смесица от прогресив и електро хаус елементи, ремиксът на Skytech вдъхва нов живот на хита на Barskih, създавайки неустоимо сливане на стилове, което със сигурност ще резонира сред феновете по целия свят.

Коментирайки сътрудничеството, Max Barskih изрази вълнението си, заявявайки: „Работата със Skytech по този ремикс беше невероятно изживяване. Неговият уникален стил и креативност добавиха нова перспектива към "Slay"и нямам търпение феновете ни да го чуят".

Споделяйки ентусиазма на Barskih, Skytech изразява мислите си относно ремикса, казвайки: „Ремиксирането на "Slay" беше абсолютна тръпка. Вокалите на Max са наистина мощни и исках да ги допълня с енергична и динамична продукция, която ще държи слушателите нащрек".

С нарастващо нетърпение за издаването на този наелектризиращ ремикс, феновете на MAX BARSKIH и на Skytech вече могат да се насладят на енергичното парче, което няма как да не доминира както на дансинга, така и в плейлистите.
Ремиксът на "Slay" от Skytech е вече наличен във всички главни стрийминг платформи. Очаквайте още новини и се пригответе да изживеете най-завладяващия денс химн на годината.

Max Barskih е украински певец, автор на песни и продуцент, известен със своите оглавяващи класациите хитове и завладяващи изпълнения. С разнообразен музикален стил, който съчетава поп, електронно и денс звучене, Barskih си е спечелил лоялна фен база по целия свят.

Skytech е полски диджей и продуцент, известен със своите наелектризиращи изпълнения и заразителни продукции. С уникална комбинация от прогресив и електро хаус, Skytech се е утвърдил като водеща фигура в света на електронната музика, получавайки подкрепа както от страна на феновете, така и от негови колеги артисти.

Ключови думи: