10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

Silk Sonic пуснаха трети сингъл

Студийната колесция An Evening With Silk Sonic се очаква на музикалния пазар на 12 ноември 2021

Публикувано на 08 Ноември 2021
Silk Sonic пуснаха трети сингъл
Снимка: Silk Sonic, John Esparza

Неколкократните носители на награди GRAMMY® Bruno Mars и Anderson .Paak се подготвят за дебютния си албум като Silk Sonic със “Smokin Out The Window”, третия сингъл от An Evening With Silk Sonic.

Те анонсираха датата на издаване на An Evening With Silk Sonic за 12 ноември 2021, когато ще бъде наличен във всички стрийминг услуги. An Evening With Silk Sonic ще пристигне с вече издадените хитове “Skate” и “Leave The Door Open”.

Silk Sonic представиха “Leave The Door Open” с официално музикално видео, режисирано от Mars и Florent Déchard, който спечели наградите Best R&B Video и Best Editing на 2021 MTV Music Video Awards. Тракът бе последван от много популярна кампания в социалните мрежи, #LetSilkSonicThrive, която им донесе дебютно изпълнение на живо на GRAMMY® Awards, като бързо дойде ред и на емблематичен сет на живо на iHeartRadio Music Awards и BET Awards. “Leave The Door Open” се превърна в първия №1 сингъл на Silk Sonic в Billboard Hot 100, като прекара две непоследователни седмици на №1 и 18 последователни седмици в топ 10. Дуото след това издаде и втората си песен “Skate”, с която за втори път влязоха в топ 10 с хит в Billboards Hot R&B/Hip-Hop Songs, дебютирайки на №4 и започвайки като най-продаваната песен в жанра за седмицата. Междувременно, дуото също така пя за печелилия награди дух на SelvaRey Rum в заразителен трак, излязъл по-рано това лято.

Новият албум ан Silk Sonik, озаглавен An Evening With Silk Sonic, може да бъде презварително запазван ТУК.  

Източник: Станимира Михайлова / Орфей Мюзик

Ключови думи: