На живо

7

SIDEPIECE пуснаха нов хаус трак

След номинираната за награда GRAMMY песен “On My Mind” с Diplo, дуото не забавиха темпото и пуснаха голям нов денс трак, наречен "Don’t Keep Me Waiting"

Публикувано на 01 Март 2022
SIDEPIECE пуснаха нов хаус трак
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Когато стане дума за възпламеняващ техно хаус, малцина могат да го направят като SIDEPIECE, дуото, съставено от EDM ветераните от Лос Анджелис Party Favor и Nitti Gritti. 

След номинирания за награда GRAMMY трак “On My Mind” с Diplo, те не забавиха темпото и пуснаха голям нов денс трак, наречен "Don’t Keep Me Waiting", който ще ви накара да се раздвижите. 
Те загатнаха за песента на концертите си, казвайки че задоволява капризите на тълпата, което не е изненада заради завладяващите бийтове, извисяващи се вокали и енергично продуциране.

“Don’t Keep Me Waiting" е запис, за който загатваме от известно време на изпълненията си. От момента, в който за първи път чухме вокалите, знаехме, че има нещо специално в него. Продуцирането се получи много естествено, което винаги е добър знак. Искахме да направим нещо класическо и ново в същото време. Напълно готови сме да го пуснем на света и сме много благодарни за подкрепата, която получи досега!“– SIDEPIECE

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

У нас може да слушате “Don’t Keep Me Waiting" чрез Орфей Мюзик / FFRR.

Ключови думи: