На живо

7

Ще издаде ли Rihanna нов албум скоро?

Певицата разкри намеренията си в интервю за британското издание на списание Vogue

Публикувано на 16 Февруари 2023
Ще издаде ли Rihanna нов албум скоро?
Снимка: Getty Images / Mike Coppola

Rihanna хвърли светлина върху следващия си албум.

Певицата говори за бъдещата си девета студийна колекция в интервю за британското издание на списание Vogue, в което заяви: „Искам да е тази година. Би било „нелепо“, ако това не се случи до края на тази година. Но просто искам да се забавлявам. Да правя музика и снимам видео“.

В интервюто красавица от Барбадос казва, че се бави с пускането на нова музика, защото иска да създаде нещо не по-малко добро от последния й албум, но допълва, че ако продължи да чака „докато това се почувства правилно, перфектно и по-добре“, нов албум никога няма да бъде пуснат и споделя: „Искам да играя. И под игра имам предвид, че имам идеи в главата си, но все още не мога да ги кажа на глас“.

Последният дългосвирещ запис на поп иконата, албумът Anti, излезе през 2016 г.   

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Интервюто с британския Vogue, в което Rihanna позира заедно с приятеля си A$AP Rocky и техния очарователен син, се е провело през януари. Новината за очакваното второ бебе певицата разкри по време на първото си шоу в полувремето на Super Bowl, което беше на 12 февруари. 34-годишната певица е номинирана за награда Oscar в категорията Най-добра оригинална песен за "Lift Me Up" от филма "Черната пантера: Уаканда завинаги". 

Ключови думи: