На живо

7

Shakira издава нов сингъл

Парчето "Monotonía“ с в колаборация с един от най-слушаните латино изпълнители по света – Ozuna

Публикувано на 20 Октомври 2022
Shakira издава нов сингъл
Снимка: Getty Images / Simone Joyner

Shakira представи новия си сингъл.

Емблематичната колумбийска певица, автор на песни и многократна носителка на Grammy и Latin Grammy, обединява усилия за парчето „Monotonía“ с един от най-слушаните латино изпълнители по света – Ozuna.

Снимка: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Бачатата идва заедно с официален музикален видеоклип, който талантливата изпълнителка режисира съвместно с дългогодишния й сътрудник Jaume de la Iguana. Заснет в Манреса, Испания, снимането на клипа предизвика лудост по време на процеса заради фенове, които следят цялата снимачна дейност. 

Shakira, която е продала над 85 милиона копия по целия свят и е спечелила множество световни музикални награди, американски музикални награди, както и Billboard Music Awards, загатна части от сингъла по-рано този месец в социалните мрежи, което доведе до изблик на вълнение от страна на почитателите й. „Monotonía” е дългоочакваното второ парче от предстоящия проект на певицата и следва огромния успех на последния й трак „Te Felicito” с участието на Rauw Alejandro, който оглави класацията Billboard Latin по-рано тази година.

Ключови думи: