На живо

7

Shakira и Rauw Alejandro с общ сингъл

Регетон парчето „Te Felicito“, наситено с фънк, излиза заедно с музикално видео

Публикувано на 26 Април 2022
Shakira и Rauw Alejandro с общ сингъл
Снимка: Вирджиния Рекърдс

Многократната носителка на GRAMMY и Latin GRAMMY Shakira обедини усилия с латино певеца и автор на песни Rauw Alejandro в новия сингъл „Te Felicito“.

Регетон парчето, наситено с фънк, излиза заедно с музикално видео, което показва как певицата създава своя идеален мъж, който се оказва не друг, а именно пуерториканския артист Rauw Alejandro.

Режисирано от Jaume de la Iguana, видеото е заснето в Барселона. В него изпълнителят (и неговото алтер его робот) се присъединяват към Shakira в наелектризираща хореография, която кара всеки, който гледа, да иска да се пренесе в техния свят.

Снимка: Вирджиния Рекърдс

Колумбийската сензация е не само певица, но и автор на песни, продуцент, танцьор и хореограф. Тя има над 80 милиона продадени копия по целия свят и е спечелила множество награди, а също така е и най-гледаният и най-слушаният латино изпълнител в платформите YouTube (над 20 милиарда общи показвания) и Spotify. Последният проект на Shakira, озаглавен El Dorado, дебютира на #1 в iTunes в 37 държави, грабва Latin GRAMMY за най-добър поп вокален албум през 2017 г. и GRAMMY за най-добра латино поп колекция през 2018 г.
Суперзвездата, носител на Latin GRAMMY и номиниран за GRAMMY Rauw Alejandro ръководи новото поколение латино музиканти, откакто се появява на сцената през 2017 г. Множество негови хитове са със златни, платинени и мултиплатинени сертификати. Албумът му VICE VERSA достига платинен статут, събира над 2 милиарда стрийма и се изкачва на #1 в класацията за най-добра латино колекция на Billboard и Apple Music през 2021 г. Песента „Desesperados“, колаборация с Chencho Corleone, стига до #9 в Global Top 50 класацията на Spotify и натрупва над 141 милиона стрийма в световен мащаб!

Ключови думи: