На живо

7

Selin сподели новата си песен

„Cool" е непринудено поп парче, което отразява свободния дух на изпълнителката като млада, независима жена

Публикувано на 23 Август 2022
Selin сподели новата си песен
Снимка: WMG

Selin вече е готова за първата си изцяло английска песен.

„Cool" е написана заедно с Micky Blue и Gil Lewis. Подчертавайки трудността на ситуацията да останете приятели след раздялата - непринудено поп парче, което отразява свободния дух на Selin като млада, независима жена и е изпълнена с нейните уникални хипнотизиращи вокали.

Родена в Турция, израснала и учила в Обединеното кралство, изпълнена със страст към музиката още от дете, която процъфтява по време на музикалното ѝ образование в Лондон, Selin е обещаваща млада певица, която вече се изявява с музикални изпълнения на живо на различни места във Великобритания.

Selin пише с лекота свои собствени автентични поп песни, вдъхновени от сливането на различни жанрове. Корените ѝ са оказали влияние върху нейната работа и визия, подхранвайки уникалния ѝ ретро-шик стил и характерните ѝ вокали.

Тя направи своя солов дебют с хипнотизиращата си песен „Gidip Gel", която е перфектна комбинация от турски и английски текст и хармонично звучене. След забележителния си пробив през 2021 г. с нейната двуезична песен, тя издаде и английска версия на същия проект – „Give and Take".

В края на февруари 2022 г. Selin се завърна с друга завладяваща двуезична балада – „Asi", композирана съвместно с велики музиканти като Ozan Bayraşa и Onur Özdemir, които са известни със създаването на турски поп хитове. Третото парче, което тя самата написа – „His", се оказа поредният успех в кариерата ѝ.   

Cool" излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

 

Ключови думи: