На живо

7

SELIN представи нов сингъл

Той представя предстоящия дебютен албум на родената в Истанбул и базирана в Лондон двуезична изпълнителка

Публикувано на 15 Май 2024
SELIN представи нов сингъл
Снимка: WMG

SELIN издаде първия си англоезичен сингъл за годината.

Той представя предстоящия дебютен албум на родената в Истанбул и базирана в Лондон двуезична изпълнителка.

SELIN направи своя официален дебют с Warner Music през 2021 г. Най-новият ѝ сингъл представя изпълнителка, сигурна в своята идентичност, чиито мощни вокали са в светлината на прожекторите. Тази поп песен, украсена с елементи на алтернативен рок, е издание, затвърждаващо позицията на SELIN на световната музикална сцена. Парчето е за вината, която изпитваме, когато нямаме същите чувства към някого, който е проявил интерес към нас, когато химията не е взаимна и просто не се усеща връзката. То е придружено от музикален видеоклип, заснет в Лондон от турски режисьор Birkan Tercanlı. 

Снимка: WMG

Обсъждайки парчето, SELIN споделя: „Понякога, особено във връзките, не знаем точно с какъв човек искаме да бъдем, защото всеки ден научаваме нови неща за себе си, разбирайки какво харесваме и какво не харесваме, докато живеем живота си. Някак си, въпреки че не можем да определим точната причина, ние не можем да се откажем от този човек. Продължаваме връзката още известно време, като крием истината в себе си. Може би много хора са изпитали неспособността да се изправят срещу истината в някакъв момент от живота си. Какво е достатъчно за нас? Може би проблемът е чувството за неадекватност в нас и това, че не намираме достатъчно хора, които да допуснем в живота си". 

Снимка: WMG

SELIN има богат опит в изпълненията на живо в Обединеното кралство, с шоута в редица забележителни лондонски зали зад гърба си, включително „Indigo2“, „O2 Islington“, „Ronnie Scott’s“ и „Camden Assembly“. Тя също така откри финала на Шампионската лига на УЕФА в Истанбул през 2023 г. и току-що приключи европейско турне като съпорт на алтернативната поп изпълнителка EMEI по време на нейното “The Cynical Tour”.

„HUMAN“ вече е наличен чрез Warner Music/Орфей Мюзик.

Снимка: WMG

За SELIN

Отгледана под влиянието на рок легенди и поп икони от началото на века, завладяващото звучене на Selin използва тези влияния, трансформирайки ги в нещо ново - с добавяне на това, което тя нарича „турска подправка“. Родена в Истанбул, Selin се мести с родителите си в Лондон, когато е едва на 1 година – първото от поредица премествания, които я отвеждат в Северна Ирландия, Лондон и Шотландия. Въпреки че се сблъсква с голям културен шок, когато се връща отново в Турция със семейството си през 2011 г., междукултурните различия позволяват на Selin да види света от различни гледни точки, като същевременно поставят основите на глобалния ѝ музикален успех. С 1,5 милиона месечни слушатели и милиони стриймвания, Selin продължава отдадено да работи върху предстоящия си дебютен албум и е готова да завладее света.

Ключови думи: