На живо

7

Selena Gomes стана част от хит на Rema

Колаборацията е първият музикален проект на Gomez за 2022 г. и следва гостуването ѝ в сингъла на Coldplay от 2021 г. - "Let Somebody Go"

Публикувано на 26 Август 2022
Selena Gomes стана част от хит на Rema
Снимка: Анимато Мюзик/Universal Music Group

След най-голямата афробийт песен на 2022 г. и световно признатия албум Rave & Roses, включващ изпълнители като Chris Brown, 6LACK, британския рапър AJ Tracey и френската певица Yseult, музикантът Rema се завръна с ремикс версия на хита "Calm Down".

Снимка: Анимато Мюзик/Universal Music Group

Този път в сътрудничество със световноизвестната поп суперзвезда Selena Gomes, която се присъедини към енергичното парче с чисто нов куплет. Колаборацията е първият музикален проект на Gomez за 2022 г. и следва гостуването ѝ в сингъла на Coldplay от 2021 г. - "Let Somebody Go". 

Колекция на Rema - Rave & Roses достигна номер 1 в повече от шестнадесет държави, влезе в Топ 10 на класацията World Music на Billboard и в Топ 10 на Apple Music и Shazam. Rave & Roses е и дебютният афробийт албум с най-висок рейтинг в Нигерия. След страхотното начало на творческата му кариера, Rema скоростно се превърна в един от от най-големите и световноизвестни имена в новата вълна от афробийт звезди. Артистът се отличава с умението да експериментира с различни музикални стилове, като черпи вдъхновение от африкански, индийски, арабски и други култури, оказвайки съществено влияние върху звученето му.

Ключови думи: