На живо

7

Saweetie и H.E.R. с общ сингъл

В денс трака двете си служат с игриви рими и съблазнителни мелодии

Публикувано на 15 Февруари 2022
Saweetie и H.E.R. с общ сингъл
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Saweetie обедини усилия с H.E.R. за свежия чувствен нов сингъл “Closer”.

В денс трака номинираната за награди Grammy звезда и оглавяващата класациите R&B певица си служат с игриви рими и съблазнителни мелодии, повторно затвърждаващи склонността на Saweetie за правене на носталгични хитове, но и уникално нейни. 
Вълнуващите и запомнящи се куплети на H.E.R. са подходящ акомпанимент. С ритъм, създаден за саундтрак на дансинга и текст, който призовава там, „Closer“ е хипнотизиращ сингъл, който изисква да бъде повторен. Закопчайте се и се подгответе за диво пътуване с видеоклипа, режисиран от Hannah Lux Davis. 
Tракът е още една причина да се вълнувате за предстоящия дебютен албум на Saweetie, Pretty Bitch Music.
„Closer“ само продължава неотдавнашната поредица от динамични хитове на Saweetie. Преди това тя „разтовари“ „Icy Chain“, самоуверена песен, която изпълни в Saturday Night Live през ноември. През последните няколко години тя също така натрупа инерция със заразителни песни като „Best Friend“ с Doja Cat и „Back to the Streets“ с Jhené Aiko. Тя също така наскоро допринесе с „Get It Girl“ към Issa Rae’s Insecure: Music from the HBO Original Series Season 5. А през 2021 г. тя сподели „Attitude“, уверена песен, която се появява в саундтрака на Halle Berry’s Bruised.

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music


Всичко това е доказателство за умението на Saweetie за клубни химни, пълни със запомнящи се елементи и амбициозни образи на богатство - известен още като стил на живот на Icy Girl. Откакто проби със сингъла си от 2017 г. „Icy Girl“, тя извади почти безброй хитове, разширявайки визията си за това какво включва този начин на живот. Нейното неоспоримо въздействие доведе до много шум от наградите GRAMMY® с две номинации за Best Rap Song с “Best Friend” и Best New Artist, карайки Billboard, Variety и други да правят списъци с прогнози. В допълнение към партньорствата с McDonald's, MAC, Crocs и други, Saweetie спечели MTV VMA през 2021 г. за Art Direction за “Best Friend”, 2021 BET Hip-Hop Award за „Hustler of the Year“ и беше номинирана за Американска музикална награда и People’s Choice. С „Closer” зад гърба си и дебютния й албум Pretty Bitch Music на път, Saweetie е в отлична позиция да превърне 2022 г. в най-добрата си година досега.  

У нас можете да слушате “Closer” чрез Орфей Мюзик / ICY/Warner Records. 

 

Ключови думи: