На живо

7

Бритни Спиърс се развежда

Певицата е наела популярния сред знаменитостите бракоразводен адвокат Лаура Васер, представлявала преди това Ким Кардашиян, Джони Деп и Кевин Костнър

Публикувано на 17 Август 2023
Бритни Спиърс се развежда
Снимка: Getty Images / Axelle/Bauer-Griffin

Съпругът на Бритни Спиърс е подал молба за развод.

Певицата е наела популярния сред знаменитостите бракоразводен адвокат Лаура Васер, представлявала преди това Ким Кардашиян, Джони Деп и Кевин Костнър.

Твърди се, че Сам Асгари заплашва да направи публично достояние „неудобни разкрития“ за Бритни, ако тя откаже да преразгледат предбрачния им договор.

41-годишната певица и 29-годишният млад актьор се ожениха през юни 2022 г. след петгодишна връзка и се говори, че той наскоро се е изправил срещу нея заради обвинения в изневяра.

Асгари официално подаде молба за развод в сряда, позовавайки се на „непреодолими различия“ и посочвайки 28 юли 2023 г. като дата на раздяла, както за първи път беше съобщено от TMZ.

Спиърс беше забелязана зад волана на нейния автомобил, докато се движи в Лос Анджелис. Папарашки снимки показват ръката й без брачната й халка. 

Бритни все още не е коментирала новината за развода, но тя наруши мълчанието си, като сподели странен пост в Instagram, в който се зарича да купи кон „скоро“.

По отношение на техните финанси, адвокатът на Асгари - Нийл Херш каза, че нещата все още трябва да бъдат решени - въпреки че двойката има сключен „железен“ предбрачен договор, който защитава предибрачните активи на певицата.

Източник на изданието, твърди че е малко вероятно предбрачният договор да бъде отхвърлен и че е по-вероятно „Бритни да напише чек на Сам и това да бъде краят“.

Ключови думи: