На живо

7

Santa Kitana и Христо Мутафчиев в опасна близост

LA BOMBA „гърми“ със секси кадри и завладяващ ритъм

Публикувано на 28 Юни 2022
Santa Kitana и Христо Мутафчиев в опасна близост
Снимка: Directo Agency

Феновете вече знаят, че от Santa Kitana може да се очаква всичко, но не и скука. Силно секси, още по-скандална и зверски провокативна - Santa отново се разхожда по ръба на изкушението. И точно, когато си мислиш, че повече „горещо“ не може- Kitana пуска двойна доза от себе си - при това в рус и брюнет вариант. 

Снимка: Directo Agency

В новата песен LA BOMBA (от създателите на Delisioca) изпълнителката влиза в ролята на две сестри - привлекателни асасини, готови на всичко, за да изпълнят мокра поръчка. Криминалният сюжет е подсилен от умелата режисура на Buddubbaz, а в ролята на мишена неочаквано влиза Христо Мутафчиев. Актьорът играе руски олигарх - великолепен, брутален и жестоко-привлекателен - такъв какъвто го харесваме. 

„Просто бях сигурна, че тази роля е само за него. Поканих го в проекта, той веднага прегърна идеята и резултатът очарова и двама ни“, разказва Santa Kitana. 

Снимка: Directo Agency

Снимките се случват в популярен нощен клуб в София и заради тях българската изпълнителка, базирана в Румъния, пристига специално. Поради натоварената програма на екипа, няма време за много дубли, но те не са и необходими, тъй като химията между всички замесени в снимачния процес личи от всеки кадър.

LA BOMBA е поредния проект на провокативната Santa Kitana, който е с текст на испански, създаден от румънски и испански продуценти и предназначен за разпространение на европейския музикален пазар. Както всичко „произведено“ от Santa Kitana се очаква и LA BOMBA да предизвика светкавична реакция и пиперливи коментари. Света Китана ги събира с намигване в социалните си мрежи и личния си YouTube канал. 

Ключови думи: