На живо

7

Sam Ryder представи нов сингъл

Певецът и автор на песни от Есекс за първи път стана известен по време на локдауна, когато неговите видеоклипове в TikTok започнаха да привличат вниманието на звезди като Alicia Keys, David Guetta, Justin Bieber и Sia

Публикувано на 24 Август 2022
Sam Ryder представи нов сингъл
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

След като наскоро анонсира турнето си в Обединеното кралство, Sam Ryder издаде чисто новия си сингъл „Somebody“.

Прекрасно съчетание от емоционални трептения и слънчеви поп изригвания, „Somebody“ се приземява обратно в реалния свят, за да изследва еуфоричното усещане на лятната любов. Продължавайки да контролира мощните си вокали като фино настроен инструмент, Sam създава химн, който да се слуша с максимална сила на звука.

Говорейки за новия сингъл, Sam каза: „Някой е вдъхновен от ВАС! Цялата доброта, позитивност и радост, които изпитахме досега през тази година… В крайна сметка става въпрос за радостта от даването и изпитването на любов“.

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

„Somebody“ е следващата глава от постоянно разрастващото се музикално пътешествие на Sam, след последните новини за турнето му в Обединеното кралство, което ще позволи на нарастващата армия от нови фенове на Sam да го видят да изпълнява парчета от предстоящия му дебютен албум, който трябва да излезе по-късно тази година. Ненадминат шоумен и невероятно естествен изпълнител на живо, Sam прекарва повече от десетилетие в усъвършенстване на уменията си в различни банди, из пъбове и клубове, работейки усилено, преди соловата му кариера да се изстреля нагоре.

Главоломният възход на Sam беше затвърден от настоящия сингъл „Space Man“, който се запечата в съзнанието на публиката със зашеметяващи изпълнения на Евровизия и платинения юбилей на Кралица Елизабет II. Песента се изкачи до втора позиция в класациите за сингли в Обединеното кралство, превръщайки се в най-добре класиралото се британско парче от Евровизия за повече от четвърт век. „Space Man“ е едно от най-продаваните парчета за 2022 г., с над 300 000 продажби. Благодарение на него Sam бързо се превърна в най-успешния дебютен изпълнител в Обединеното кралство за годината.

Певецът и автор на песни от Есекс за първи път стана известен по време на локдауна, когато неговите видеоклипове в TikTok започнаха да привличат вниманието на звезди като Alicia Keys, David Guetta, Justin Bieber и Sia. Той събра 13 милиона последователи и 106 милиона харесвания в платформата, което го прави най-успешния британски изпълнител в TikTok през 2021 г.

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Somebody“ вече е наличен във всички стрийминг платформи чрез Parlophone/Elektra Records/ Орфей мюзик. 

Ключови думи: