На живо

7

Sam Ryder се завръща с чисто нов сингъл

„Mountain“ е за постоянството, надвиването и преодоляването на това, което животът ти поднася”

Публикувано на 16 Май 2023
Sam Ryder се завръща с чисто нов сингъл
Снимка: WMG

След като се превърна в най-успешния дебютен изпълнител в Обединеното кралство за 2022 г., Sam Ryder се завръща с чисто нов сингъл, превърнал се във фаворит на публиката – „Mountain“, който той изпълни на финала на „Евровизия“.

Песен, която Sam представи в своите концерти на живо в края на миналата година, „Mountain“ продължава да разглежда темите за поддържане на позитивност насред несгодите. Парчето беше забележителен момент от неговото британско турне през март, което включваше най-голямото му шоу в Обединеното кралство до момента – разпродаден концерт пред 5000 зрители в „Hammersmith Apollo“. Изпълнено с неговите сензационни вокали, блестящото парче прелива от заразителна слънчева енергия, която придава нова инди-фолк сила.

Снимка: WMG

Говорейки за новата песен, Sam казва: „Mountain“ е за постоянството, надвиването и преодоляването на това, което животът ти поднася”. 

Освен че работи върху нова музика, партньорства с два големи бранда, няколко проекта и разпродадено турне в Обединеното кралство, той се завърна на сцената на Евровизия, където стартира кариерата му преди почти година, когато постигна най-добро класиране на Обединеното кралство от над 20 години насам.

След една звездна 2022 година., в която направи главоломен възход, Sam Ryder продължава да се утвърждава като едно от най-бързо изгряващите имена на британската музикална сцена. Неговият хит сингъл „Space Man“ стана златно сертифициран, с над половин милион продадени копия в Обединеното кралство, а дебютният му албум There’s Nothing But Space, Man! е каталог със заразителна поп енергия, който се изкачи до първа позиция. Забележителният успех на Sam му донесе редица лични рекорди, както и престижни отличия, включително: изпълнения на юбилея на Кралица Елизабет II, “Гран При” на Формула 1 във Великобритания, стадион „Уембли“, както и на закриването на наградите BRIT 2023. Изпълнителят беше лично поканен от Dave Grohl и Queen да свири с тях на стадион „Уембли“ за концерта в чест на Taylor Hawkins.

Снимка: WMG

Сингълът излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Ключови думи: