На живо

7

Sam Ryder с нов сингъл

Песента вече създаде значително впечатление и плени феновете по целия свят с премиерата си в предпоследния епизод на трети сезон на одобрения от критиката телевизионен сериал „Ted Lasso“

Публикувано на 29 Май 2023
Sam Ryder с нов сингъл
Снимка: WMG

След представянето си на финала на „Евровизия“ 2023, Sam Ryder се завръща с гръм и трясък, издавайки чисто новото парче „Fought & Lost“, включващо хипнотизиращо китарно соло на легендарния Brian May .

Песента, която излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България, вече създаде значително впечатление и плени феновете по целия свят с премиерата си в предпоследния епизод на трети сезон на одобрения от критиката телевизионен сериал „Ted Lasso“, който се излъчва сега по Apple TV+.

Тракът идеално допълни разказа, оказа дълбоко влияние върху зрителите и остави трайна следа в сърцата им. "Fought & Lost" вече събра впечатляващите 84 000 тага в Shazam за 36 часа (SPACEMAN събра 38 000 в деня на „Евровизия“), демонстрирайки широкото възхищение от таланта на Sam Ryder и универсалната харизматичност на песента.

Парчето се изкачва в класациите на Shazam в цял свят, включително в Топ 15 в британската класацията на Shazam, #42 в американската класация и в Топ 200 в глобалната класация.

Връзката на Sam Ryder с легендарната група Queen не е тайна. След лична покана от оригиналните членове на групата и Dave Grohl, Sam имаше честта да се появи на сцената с тях по време на шоуто в памет на Taylor Hawkins. Освен това, в спиращо дъха изпълнение по време на „Евровизия“, към Sam се присъедини Roger Taylor на барабаните за завладяващо представяне на „Mountain“.

С "Fought & Lost" Sam Ryder продължава да демонстрира своята гъвкавост като артист и способността си да създава емоционално заредена музика, която резонира дълбоко със слушателите. Песента съчетава мощни вокали, трогателен текст и безпогрешното майсторство на китарата на Brian May, което води до едно незабравимо музикално пътешествие. 

Ключови думи: