На живо

7

Sam Ryder пуска нов сингъл

Сърцераздирателната песен „All The Way Over“ ще излезе чрез Parlophone Records/Орфей Мюзик на 4 ноември

Публикувано на 02 Ноември 2022
Sam Ryder пуска нов сингъл
Снимка: Simon Emmet

Sam Ryder обяви излизането на нов сингъл.

Сърцераздирателната песен „All The Way Over“ ще излезе чрез Parlophone Records/Орфей Мюзик на 4 ноември.

Новото издание е продължение на невероятна поредица от събития, които показаха, че Sam Ryder е истински пожар, който трябва да наблюдавате!

Пътешествието на Sam през вселената на поп музиката продължава със сингъла „All The Way Over“, който предлага силен и запомнящ се припев с акомпанимент на пиано, който е готов да стане любим на феновете. Зашеметяващо разпознаваемият глас на Sam, съчетан с неговите бурни теми за любов, загуба и сърдечна болка, правят песента недвусмислено свързана. Говорейки за парчето, Sam коментира „„All The Way Over“ е песен за всеки, който пътува от другата страна до загубата, скръбта или сърдечната болка“. 

Главоломният възход на Sam беше затвърден от сингълa „Space Man“, който се запечата в съзнанието на публиката със зашеметяващи изпълнения на „Евровизия“ и платинения юбилей на Кралица Елизабет II. Песента се изкачи до втора позиция в класациите за сингли в Обединеното кралство, превръщайки се в най-добре класиралото се британско парче от Евровизия за повече от четвърт век. „Space Man“ е едно от най-продаваните парчета за 2022 г. и благодарение на него Sam бързо стигна златен статус и се превърна в разпознаваеми име за всяко домакинство и в най-успешния дебютен изпълнител в Обединеното кралство за годината.

Певецът и автор на песни от Есекс за първи път стана известен по време на локдауна, когато неговите видеоклипове в TikTok започнаха да привличат аплодисментите на звезди като Alicia Keys, David Guetta, Justin Bieber и Sia. Той събра невероятните 13 милиона последователи и 106 милиона харесвания в платформата, което го прави най-успешния британски изпълнител в TikTok през 2021 г.

Ключови думи: