На живо

7

Sam Ryder и Sam Feldt обединиха усилия

Двамата създадоха чисто нов ремикс на хита от Евровизия "Space Man"

Публикувано на 17 Юни 2022
Sam Ryder и Sam Feldt  обединиха усилия
Снимка: Edward Cooke

Sam Ryder издава чисто нов ремикс на хита си от Евровизия "Space Man" с помощта на Sam Feldt - мултиплатинен артист и продуцент, с когото създават "Space Man - Sam Feldt Remix".

Придавайки на парчето свеж прилив на енергия с хаус жизненост, „Space Man Sam Feldt Remix“ е изведен до еуфорични нови висоти, които превръщат песента от хит на Евровизия в съвършенство на клубния микс. Изпълвайки с чуруликащи синтезатори и хипнотични вокали, това е уникално повторно въображение, което ще накара хората да се движат повече от всякога с перфектния поп гръм, който не можете да пренебрегнете.

След невероятния успех на Сам с „Space Man“ на Евровизия и платинения юбилей на Кралицата, включително сингъл номер две в Обединеното кралство, който се превръща в най-високо класирания сингъл на британската Евровизия от 26 години. Сингълът вече е една от най-продаваните песни за 2022 г.

Сам бързо стана известно име след успеха си в Евровизия, когато завърши на второ място с резултат от 466 точки. Сам е съавтор на "Space Man" с носителката на Грами автор на песни Ейми Уадж (Ед Шийрън, Thinking Out Loud) и Макс Волфганг и е богато суров, тъй като Сам описва какъв би бил светът, ако беше астронавт, в най-мечтания смисъл.

Билетите за пренасрочените дати на европейското турне на Сам и предстоящите дати в Обединеното кралство вече са в продажба.  

Ключови думи:
@