На живо

7

Рут Колева разкри нова песен

"Wassup" отново среща Георги Линев - Kan Wakan и Илияна Недялкова (част от музикалния екип на ZAYN)

Публикувано на 22 Ноември 2021
Рут Колева разкри нова песен

След международния успех на супер сингъла "Salty", " събра същия екип, за да подготви "Wassup".

Новата песен излиза в акцента на сивата есен, две години след живот в Covid пандемия и след едно бурно лято за Рут.

„Време е вече да погледнем отвъд това, което ни се случи“ - споделя тя и подава своя свеж поглед към промяната. Песента е нотка към живота на новото начало, към свежия старт. Видеото е по-различно от това, което сме свикнали да виждаме и провокира с цветове, емоция, безгрижна динамика и смели движения в стилистиката на Wes Anderson.

"Wassup" отново среща Георги Линев - Kan Wakan и Илияна Недялкова (част от музикалния екип на ZAYN). Двамата, заедно с Рут Колева създават сингъл със заявка за международен успех и нареждат "Wassup" до "Candy Coated", "On My Way", "All The Guys". Всички те, плюс още няколко изненади в ритъм, ще влязат в предстоящия албум на Рут, с плануван старт на 02 февруари 2022 г.

"Wassup" вече е наличен във всички дигитални платформи, благодарение на Орфей Мюзик/ Warner Music. 


Преди "Wassup"
Преди новия музикален сезон Рут Колева отново бе в центъра на качествените събития. Изпълнителката на "Wassup" и "Salty" е в основата на Sofia Live Festival, който събра много емоция в горещите месеци и мнозина определиха като „Събитието на годината“. Важна част от изпълненията на живо това лято бе и супер хитът "Salty", който постигна голям международен успех. "Salty" беше 9 седмици #1 в официалната Airplay класация "България Топ 100", изготвяна от ПРОФОН и BMAT, според реалните излъчвания от медиите в България. Песента е включена в редица международни плейлисти на популярните дигитални платформи. Оригиналното видео и видеото към ремикса на Fabrizio Parisi & The Editor се излъчват на регулярна ротация от MTV US и Club MTV, като ремиксът стигна #5 в Dance класацията на MTV Русия. Най-популярната дигитална платформа TikTok удостои Рут и нейния сингъл "Salty" с официална кампания в 7 държави. 

Източник: Гергана Владимирова / Орфей Мюзик

 

Ключови думи: