На живо

7

Рут Колева с акустична версия на "Moving On"

Проектът на „интимната“ версия изненада меломаните веднага след зашеметяващото участие на Рут по време на A to Jazz Festival

Публикувано на 22 Юли 2022
Рут Колева с акустична версия на
Снимка: Павел Коев / A to Jazz Festival

"Moving On" - актуалният хит на Рут Колева излиза в акустичен вариант. Проектът на „интимната“ версия изненада меломаните веднага след зашеметяващото участие на Рут по време на A to Jazz Festival.

Последната спирка на международния музикален форум бе в България, а концертът на Рут Колева бе аплодиран от над 15 000 души в публиката. Българката събра овациите и на носителите на Грами - Snarky Puppy, които определиха стейджа й като „блестящ“.
Сега на ход е акустичната версия на "Moving On" и алюзията за интимна лятна романтика, която създава.

Видеото е заснето в Националната галерия в София-привилегия, дадена на много малко артисти. Уникалната атмосфера на мястото, музикалната тема на песента и хипнотизиращия глас на Рут впечатлиха и чуждестранните медии, които излязоха с изцяло положителни ревюта и за двата варианта на Moving On.
MOVING ON / acoustic version
Ruth Koleva - Moving On (Live from the National Gallery) - YouTube
Оригиналната версия на Moving On излезе на музикалния пазар преди месец, разпространявана от „Орфей мюзик“, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Текстът е на Рейчъл Роу, която пише и музиката, в тандем с Георги Линев- Kan Wakan. В акустичния вариант, към артистичния екип се присъединява и Филип Александров - Fingertone и неговото уникално пиано, а уникалния костюм на Рут във видеото е дело на Василен Милков.

Ключови думи:
@