На живо

7

Рут Колева представя нова песен

"Moving On" подава нова доза Рут ‒ такава, каквато я харесваме: безгрижна и безгранично талантлива

Публикувано на 17 Юни 2022
Рут Колева представя нова песен
Снимка: Орфей Мюзик

Рут Колева разкри нова песен.

"Moving On" подава нова доза Рут ‒ такава, каквато я харесваме: безгрижна и безгранично талантлива. Парчето пристига след международния успех на "Kiss My Attitude" и представянето на Рут Колева в South by Southwest в САЩ като единствения участник от България.

"Moving On" отключва горещите месеци, за да напомни, че очарованието на живота може да бъде споделено в невинна лятна забежка, след която просто сменяш посоката на чувствата.

Снимка: Орфей Мюзик

Актьорското решение в сюжета е представено от Зуи Хашмонай, който явно следва стъпките на знаменитата си майка ‒ актрисата Касиел Ноа Ашер. Зуи и Рут забъркват романтичен сюжет, а очевидната химия помежду им е запечатана майсторски в кадрите на режисьора Мартин Бисеров. Мартин и Рут работят за пръв път заедно, за разлика от останалите в творческия екип. 

Музиката на "Moving On" е композиторското виждане на звездния тандем Георги Линев-Kan Wakan и Рейчъл Роу. Двамата за втори път „произвеждат“ хит за Рут след работата им по великолепната "Oceans".

Снимка: Орфей Мюзик

Текстът е създаден от Рейчъл, като в думите сякаш е скрита пророческа магия, защото: „Рейчъл винаги пише песни, които ми се сбъдват лично. В текста на "Moving On" е запечатано посланието за това, че каквото и да се случи, продължаваш живота си напред. Така че, признавам ‒ това е песен, която е свързана с нов етап от живота ми“, споделя Рут.

Остава да гадаем каква е посоката, която поема Рут Колева, а може би ще споделите вашата версия в коментарите на: MOVING ON

"Moving On" се разпространява чрез „Орфей мюзик“, изключителен лицензиант на световния музикален гигант Warner Music International. 

Ключови думи: