На живо

7

Рут Колева издаде нов сингъл

В екип с продуценти от световния елит, българската поп сензация разкрива напълно потенциала си в завладяващия нов сингъл „Energy“

Публикувано на 27 Февруари 2023
4 снимки

Рут Колева разкри новия си сингъл.

Парчето, озаглавено „Energy“, е демонстрация на таланта, провокирал изказването, че тя е "най-влиятелния български музикант в социалните мрежи". Нейната музика звучи в Русия, Азия, САЩ, а „Energy“ добавя поредната перла в короната й от хитове. 

В екип с продуценти от световния елит, българската поп сензация разкрива напълно потенциала си в завладяващия нов сингъл „Energy“. Това е третият проект, който излиза в резултат на партньорството на Рут със световния музикален гигант Warner Music Group и една от водещите български музикални компании Орфей Мюзик. Тракът се реализира в сътрудничество с продуцента базиран в Лос Анджелис Георги Линев (Kan Wakan) и Илиана Недялкова, автор на хитовия сингъл на ZYAN "Entertainer".

Звездният музикален тим създава за Рут едно от най-вълнуващите парчета в кариерата й, а видеото добавя визия към неповторимото усещане. „Energy“ е заснет в Музея на минното дело в България, където Years & Years снимат Sweet Talker през 2022 г. За видеоклипа на „Energy“ Рут Колева си партнира с известното продуцентско студио Clamer Design, с режисьор Жоро Манов. С този екип изпълнителката бива селектирана и на Берлинските музикални награди през 2022 г. за видеоклипа на "Kiss my attitude".

Свикнали да очакваме неочакваното от Рут, биографията й на изпълнител и обществена личност говори сама за себе си. Наскоро тя беше поканена да изнесе лекция в престижния музикален колеж "Бъркли" за нейната поп чувствителност като артист.

Българската публика може да види Рут на 17-ти май в "Зала България". Концертът е ретроспекция и годишнина от издаването на албума "R U T H“, продал над 30000 копия в Япония.

Ключови думи: