На живо

7

Руши пусна нов сингъл

Парчето е озаглавено „Още малко“

Публикувано на 08 Август 2023
Руши пусна нов сингъл
Снимка: Rushi PR

Руши представи новия си сингъл. 

Парчето, озаглавено „Още малко“, е по музика на Денис Попстоев и Руши, аранжимент - Денис, текст - Руши, микс - Димитър Ганчев и мастер - Юлиян Янев.

„Лятото е любимото ми време от живота, а песента е за всички, които обичат лекотата на летните дни и нощи. Обещавам, че „Още малко“ е само първи сингъл от предстоящ кратък албум, който записвам“, разказа Руши.

За първи път на живо „Още малко“ ще може да бъде чута на 8 септември на клубна сцена в Борисовата градина. 

За Руши:

През 2001 Руши дебютира с парчето „Всичко се връща“ и оттогава нищо не е същото на българската музикална сцена. Някои от най-известните му хит сингли са още „Il Ritmo Del Mio Cuore“, „Ти беше“ и „Хотел**“.

През годините Руши работи активно и като актьор, и режисьор. Завършва магистърска програма за късометражно кино в Ню Йорк. За главна роля в „Цветът на хамелеона“ получава награда за Най-добър актьор от Българската филмова академия. Участва с главна роля и във филмите „Снимка с Юки“, „Разруха“ и „18% сиво“.

През цялото време Руши работи и като автор на музикални проекти за други изпълнители. През 2016, след близо 8-годишна пауза от музикалната сцена, Руши прави серия от ексклузивни, рекордно разпродадени лайв събития (всяко в рамките на 24 часа). Заради огромния интерес на фенове и медии, поп звездата решава да издаде и нов авторски материал.

През май 2019 е част от церемония на български годишни музикални награди, където изпълнява премиерно на живо сингъла „Несъвършен“. А през октомври същата година в дигиталните платформи излиза и EP-то „Психо“, което включва четири нови трака. Дигитален рилийз има и специален BEST OF с най-големите хитове на Руши.

Един от последните музикални проекти на Руши е „Мексико“, от албума „Вакуум“ на Евгени Енчев-ГЕНА (So Called Crew), в който като гост вокали участват различни имена от българската сцена. А на екран гледаме Руши в ролята на адвокат Мартин Касимов в хитовия сериал на bTV „Мен не ме мислете“.

Ключови думи: