На живо

7

Руши пусна нов сингъл

Парчето „Без багаж“ е по текст на Руши и музика на Денис Попстоев, микс Димитър Ганчев и мастер Юлиян Янев

Публикувано на 03 Януари 2024
Руши пусна нов сингъл
Снимка: Nanionanev

След като това лято потанцувахме на „Още малко“, сега Руши ни кани да се отървем от всичко старо и да започнем на чисто новата година с новия си сингъл „Без багаж“.

Парчето е по текст на Руши и музика на Денис Попстоев, микс Димитър Ганчев и мастер Юлиян Янев.

„Без багаж“ е песен за оптимизма, за едно вътрешно чувство, а може би илюзия – че най-доброто предстои. Че по-добрата версия на живота и нас самите е възможна. И колкото по-бързо се отървем от багажа, който носим, толкова по-лесно ще я стигнем. Парчето е и за любовта като движеща сила“, разказва Руши.

За Руши: 

През 2001 Руши дебютира с парчето „Всичко се връща“ и оттогава нищо не е същото на българската музикална сцена. Някои от най-известните му хит сингли са още „Il Ritmo Del Mio Cuore“, „Ти беше“ и „Хотел**“. 

През годините Руши работи активно и като актьор, и режисьор. Завършва магистърска програма за късометражно кино в Ню Йорк. За главна роля в „Цветът на хамелеона“ получава награда за Най-добър актьор от Българската филмова академия. Участва с главна роля и във филмите „Снимка с Юки“, „Разруха“ и „18% сиво“. 

През цялото време Руши работи и като автор на музикални проекти за други изпълнители. През 2016, след близо 8-годишна пауза от музикалната сцена, Руши прави серия от ексклузивни, рекордно разпродадени лайв събития (всяко в рамките на 24 часа). Заради огромния интерес на фенове и медии, поп звездата решава да издаде и нов авторски материал. През май 2019 е част от церемонията на Годишни музикални награди на родна радиостанциа, където изпълнява премиерно на живо сингъла „Несъвършен“. А през октомври същата година в дигиталните платформи излиза и EP-то „Психо“, което включва четири нови трака. Дигитален рилийз има и специален BEST OF с най-големите хитове на Руши.

Руши е гост-вокал в парчето „Мексико“ от албума „Вакуум“ на Евгени Енчев-ГЕНА (So Called Crew), в който като участват различни имена от българската сцена. На екран гледаме Руши в ролята на адвокат Мартин Касимов в хитовия сериал на bTV „Мен не ме мислете“.

Най-новите сингли на звездата от 2023 „Още малко“ и „Без багаж“ ще станат част от нов, кратък албум, който Руши подготвя и ще има премиера през 2024.

Ключови думи: