На живо

7

Руби Гилман: Тийн кракен влиза в кината след дни

Кракените са се заклели да защитават океаните от суетните, жадни за власт русалки, които воюват с тях от векове, което изправя Руби пред сериозен проблем

Публикувано на 22 Юни 2023
Руби Гилман: Тийн кракен влиза в кината след дни
Снимка: Форум Филм България

На 30 юни създателите на Шрек и Как да си дресираш дракон DreamWorks Animation ще ни отведат на ново, приказно пътешествие, което ще ни срещне с могъщия Кракен – Руби Гилман: Тийн кракен.

Сладка и непохватна, Руби е типичният тийнейджър и отчаяно иска да се впише сред връстниците си в гимназията Оушънсайд, но през повечето време се чувства невидима. Помага по математика на момчето, в което е влюбена тайно, но изглежда, той ѝ се възхищава единствено заради нейните фрактали. На всичкото отгоре не може да излиза с готините деца на плажа, защото нейната прекалено властна супермайка напълно ѝ е забранила дори да се докосва до водата. Но когато Руби нарушава това най-важно правило, тя разбира, че е част от легендарен кралски род кракени и съдбата ѝ е да наследи трона от нейната баба – Кралицата воин на Седемте морета.

Снимка: Форум Филм България

Кракените са се заклели да защитават океаните от суетните, жадни за власт русалки, които воюват с тях от векове, което изправя Руби пред сериозен проблем. Оказва се, че Челси – красивото и популярно ново момиче в училище, е именно русaлка. Руби трябва да приеме своята истинска същност и да се научи да използва силите си, за да защити тези, които обича най-много.

Впуснете се във вълнуващо подводно приключение с Руби Гилман: Тийн Кракен от 30 юни само в кината. 

С участието на: Августина-Калина Петкова, Георги Стоянов, Гергана Стоянова, Елена Русалиева, Момчил Степанов
Режисьор: Кърк ДеМико
Сценарист: Пам Брейди, Кърк ДеМико, Елиът ДиДжузепи
Продуцент: Кели Куни Силела
Ко-режисьор: Фарин Пърл

Ключови думи: