На живо

7

Roxen пусна нова песен

За "Money Money" певицата обединява сили с DMNDS и Strange Fruits Music

Публикувано на 27 Август 2021
2 снимки

Roxen е една от най-талантливите жени артисти в Румъния. Със замечтаното си звучене и хипнотизиращ глас тя успява да създдае изцяло нова вселена с всяко издание. С опит не само в музиката, но и в театъра, тя започва да пее от ранна възраст, получавайки трофеи в разнообразие от местни музикални конкурси.

Тя направи комерсиалния се дебют като артист в трака на Sickotoy‚ You Don't Love Me',   оглавявайки по този начин топ 10 позициите в еърплей класациите на Румъния и България, като влезе и в плейлистите на радиостанции в държави като Франция, Мексико, Испания, САЩ и Турция.

Дебютният й сингъл „Ce-ți cântă dra- gostea", се превърна в една от най-големите песни в ефира на 2020, оглавявайки класациие за 7 поредни седмици като събра и над 29 милиона гледания до септември.

През 2020 Roxen беше избрана да представи Румъния на Песенния конкурс Евровизия с Alcohol You.

Следващият й сингъл, How To Break A Heart, маркира дебюта на партньорството й с Warner Music и световното разпространение на музиката й.Скорошният сингъл Wonderland е в колаборация с един от победителите на Евровизия, Alexander Rybak.

През 2021 Roxen участва в конкурса за втори път с песента Amesia, придружена от пленително видео. Тракът събра над 10 милиона стрийма във всички платформи и влезе в топ 50 класацията на  Spotify Viral на много пазари (Гърция, Белгия, Швеция, Ирландия и др.), задминавайки 1 милион месечни слушатели в Spotify през следващите няколко седмици.

За новия си сингъл "Money Money", Roxen обединява сили с DMNDS и Strange Fruits Music, като таргетира аудитория от 18 милиона месечни слушатели в Spotify.

С енергичен трак и едно много забавно видео Roxen прави още една стъпка в кариерата си, за да спечели вниманието на международната аудитория.

У нас песента е налична за слушане чрез Орфей Мюзик / Warner Music Poland / Global Rеcords.

Ключови думи: