На живо

7

Roxen издава нова песен

Сингъл "Infinit" е приятно, спокойно, носталгично парче

Публикувано на 25 Септември 2023
Roxen издава нова песен
Снимка: WMG

Roxen се завръща с нова песен.

Сингъл "Infinit" е приятно, спокойно, носталгично парче.

Тази балада има уникалното, характерно за Roxen звучене. “Infinit” е поредният шедьовър на родния език на младата изпълнителка. Това е балада със средно темпо, в която силният и успокояващ глас на Roxen заедно с чувственото звучене на пиано и акустична китара създават невероятен ефект. Сингълът има потенциала да се превърне в радиохит през предстоящата есен.

Официалният видеоклип ще направи премиерата си на 29-ти септември в Youtube канала на Roxen.

Сингълът "Infinit", който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Снимка: WMG

За изпълнителката: 

Roxen е многостранно развита изпълнителка с мечтателно звучене и богат, дълбок, неповторим глас. Песните и текстовете създават уникална вселена, в която всичко е възможно. С много ентусиазирана нарастваща международна публика, която изпълнителката спечели благодарение на невероятното си представяне на Евровизия 2020, и първия ѝ сингъл, който прекара 8 седмици на върха на радио класациите в Румъния, Roxen е сила, която не е за подценяване! За нея всяко музикално изживяване е ново пътуване към други измерения. Музикалното настроение на Roxen е като магия, която очарова и създава изцяло нов свят.

От 2020 г. песните на Roxen се издават от Warner Music Poland / SEE в сътрудничество с Global Records Румъния. През този период Roxen е пуснала близо 20 песни на английски и румънски, които са събрали милиони стриймвания.  

Ключови думи: