На живо

7

Roxen издаде нова песен

Larisa Roxana Giurgiu, както е рожденото име на Roxen, е талантлива млада певица и автор на песни от Румъния

Публикувано на 06 Септември 2022
Roxen издаде нова песен
Снимка: WMG

Roxen представи нова песен. 

Парчето „Fool“ е смесица от текст за раздяла, мрачен синтезатор и минималистичен ритъм, което го прави идеален клубен хит и химн за след раздяла.

„Fool“ получи страхотни реакции от страна на медиите и дигиталните платформи и веднага беше включена в плейлистите на New Music Friday на Spotify в Унгария, Полша, Румъния и в плейлиста Dance Alert на Spotify.

Снимка: WMG

Larisa Roxana Giurgiu, както е рожденото име на Roxen, е талантлива млада певица и автор на песни от Румъния.

Тя започва да пее още като дете и от самото начало участва в множество конкурси, като печели някои от тях. Roxen издава дебютния си сингъл „Ce-ți cântă dragostea” през 2019 г.

През 2020 г. изпълнителката е избрана да представи Румъния на конкурса „Евровизия“ в Ротердам с песента „Alcohol You“. За съжаление събитието е отменено заради пандемията. През 2021 г. Roxen е избрана да участва в музикалния конкурс повторно, този път с песента „Amnesia“. Въпреки че певицата не стига до финала, „Amnesia“ постига голям успех, влизайки в Top20 на Spotify в повече от 18 държави.

„UFO“, издаден през 2022 г., става хит (особено в Полша), изкачвайки се до #2 в местната класация на Shazam. Същата година Roxen е поканена да участва в „Ghost“ – песента на известния немски диджей и музикален продуцент Mausio.

„Fool“ излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България. 

Ключови думи: